Onze whitepapers.

Soms wil je als ondernemers ergens meer van weten. In onze whitepapers gaan wij dieper in op voor ondernemers interessante zaken.

Het belang van een degelijke boekhouding

Een goed georganiseerde boekhouding biedteen schat aan waardevolle informatie om jouw werkzaamheden makkelijker te maken en je financiële resultaten te verbeteren.

Belang van degelijke boekhouding

Uitdagingen voor de groeiende ondernemer

Groei komt met z’n eigen uitdagingen. In deze whitepaper gaan we in op zes belangrijke uitdagingen waar je als groeiende ondernemer mee te maken krijgt.

Zes Uitdagingen Voor De Groeiende Ondernemer

Efficiënter werken voor zelfstandig ondernemers

Met een eigen zaak moet je heel veel zelf regelen. In deze whitepaper doen wij enkele suggesties om als zelfstandig ondernemer of freelancer efficiënter te werken.

Efficiënter werken voor ondernemers

Basisregels voor succesvol ondernemerschap

Succesvol ondernemerschap is niet te koop. Wel te leren. Maar daarvoor moet je een aantal zaken goed in de gaten houden. Het begint in ieder geval met vijf basisregels.

5 basisregels voor succesvol ondernemerschap

5 boekhoudtips voor de gedreven ondernemer

Een goed georganiseerde boekhouding biedt alle informatie die je nodig hebt om je onderneming succesvol te maken en te laten groeien. In deze whitepaper geven we praktische tips.

Boekhoudtips

Van eenmanszaak naar bv

Wanneer je als ondernemer groeit en meer omzet, kan het op een bepaald moment interessant worden om je eenmanszaak om te zetten naar een bv. Lees hier waarom

Van eenmanszaak naar bv

Boekhouden voor zzp'ers

Een boekhouding die goed op orde is, biedt zzp'ers een schat aan waardevolle informatie om succesvol te ondernemen.

Boekhouden voor zzpers

Efficiënter werken voor bouwers en klussers

Ondernemer in bouw- of klussector? Lees hoe ook jij efficiënter kunt werken door een goede planning en het uitbesteden van taken die je niet perse zelf hoeft te doen.

Efficieëter werken bouw

Belastingen voor horecaondernemers

Weet jij als horecaondernemer hoeveel Btw je moet afdragen? Wij zetten de belastingen voor ondernemers in de horeca en catering op een rijtje.

Belastingen Horeca

Cyberdreigingen

Een overzicht een veel voorkomende cyberdreigingen, mogelijke gevolgen en manieren om je hiertegen te beschermen. 

Cyberdreigingen

Efficiënter werken voor horecaondernemers

Ondernemer in horeca- of foodsector? Lees hoe ook jij efficiënter kunt werken door een goede planning en het uitbesteden van taken die je niet perse zelf hoeft te doen.

Efficiënter werken - horeca

Belastingen voor zzp'ers en zelfstandig ondernemers in de zorg

Weet jij als zelfstandige in de zorg hoeveel Btw je moet afdragen? Wij zetten de belastingen voor zzp'ers in de zorg op een rijtje.

Belastingen Zorg

Efficiënter werken voor zelfstandigen in de zorg

Zelfstandig ondernemer of zzp'er in de zorg? Lees hoe ook jij efficiënter kunt werken door een goede planning en het uitbesteden van taken die je niet perse zelf hoeft te doen.

Efficiënter werken - zorg

Belastingen voor klussers en bouwers

Weet jij als ondernemer in de bouw hoeveel Btw je moet afdragen? Wij zetten de belastingen voor ondernemers in de bouwsector op een rijtje.

Belastingen Bouw

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven