Het recept voor tevreden en gemotiveerd personeel

Jouw HR-administratie.

Alle personeelszaken efficiënt en effectief uitgevoerd

Natuurlijk moeten jouw werknemers op tijd en nauwkeurig worden betaald. Daarom is het verstandig om de salarisadministratie uit te besteden aan de professionals van Entrpnr. Maar je wilt als werkgever natuurlijk ook dat alle overige personeelszaken efficiënt en effectief worden beheerd en dat je werknemers tevreden zijn. Daarom kun je bij ons ook je HR-administratie onderbrengen.

HR-administratie uitbesteden aan Entrpnr

  • Beheer van personeelsgegevens: het bijhouden van de persoonlijke informatie van je werknemers, zoals hun contactgegevens, identiteitsbewijzen, loonadministratie en arbeidscontracten.
  • Werving en selectie van nieuwe medewerkers: beginnend bij het opstellen van een vacaturetekst tot het doorlezen en beoordelen cv’s en het uitnodigen en interviewen van kandidaten.
  • Functioneren en beoordelen: het monitoren van de prestaties van medewerkers en het opstellen van beoordelingsrapporten. Adviseren over promoties, loonsverhogingen en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers.
  • Het verwerken van de salarisadministratie: opstellen van loonlijsten, het berekenen van de salarissen, het afdragen van belastingen en sociale premies en het uitbetalen van de salarissen aan de medewerkers.

Jouw belangrijkste asset

Neem geen risico’s met het belangrijkste asset van jouw organisatie: je personeel. Een goed beheer van HR-administratie zorgt ervoor dat jouw medewerkers tevreden en gemotiveerd zijn en blijven.

Jouw voordelen

Geschikt voor iedere ondernemer met personeel.

Wij verzorgen naast de salarisadministratie ook alle overige personeelszaken, inclusief werving en selectie.

Koppeling met Nmbrs en Yuki.

Door jouw HR-administratie uit te voeren in Nmbrs en te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Tevreden en gemotiveerde werknemers.

Professionele HR-administratie helpt jou als ondernemer je doelen te bereiken en zorgt ervoor dat je medewerkers tevreden en gemotiveerd zijn en blijven.

Veilig, stabiel en altijd up-to-date.

Gevoelige personeelsgegevens worden veilig en volgens de laatste wettelijke verplichtingen op het gebied van privacy opgeslagen.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je salarisadministratie.

CAO-looninrichting.

Zeker weten dat je looninrichting aansluit bij de wettelijke voorwaarden. Vooral wanneer je te maken hebt met een collectieve arbeidsovereenkomst.

DGA-salaris

Het is verstandig om het bepalen van het DGA-salaris uit te besteden aan een professional. Wij kijken graag met je mee.

Nmbrs software

Bij Entrpnr gebruiken we het uitgebreide pakket Nmbrs om jouw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen! Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is HR-administratie?

  • Waarom is HR-administratie belangrijk?

  • Wat is het verschil tussen de salarisadministratie en de HR-administratie?

Meer over salarisadministratie
Ga naar boven