De salarisadministratie.

Meer dan het betalen van salarissen

Als jij een ondernemer bent met personeel, dan ben je naar de Belastingdienst toe verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Bij het doen van de salarisadministratie komt echter nogal wat kennis en papierwerk kijken. De specialisten van Entrpnr richten de salarisadministratie voor jouw onderneming in op een manier die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

Salarisadministratie efficiënt ingericht

Wij sluiten de salarisadministratie volledig aan bij de opzet van jouw bedrijf en de wensen en behoefte op personeelsgebied. Dat doen wij met het salarisadministratiepakket Nmbrs. Zo besparen we jou niet alleen heel veel tijd, maar verhoog je de efficiëntie van jouw team en zie je direct waar de kansen liggen om zaken te verbeteren.

Salarisadministratie

Jouw voordelen

Geschikt voor iedere ondernemer met personeel

Wat voor bedrijf je ook hebt, jouw team vormt de basis waarop je onderneming draait. Het is daarom belangrijk dat de beloning die zij hiervoor ontvangen, goed geregeld is.

Salarisadministratie en loonstroken volledig verzorgd

Voor de salarisadministratie gebruiken wij het uitgebreide pakket Nmbrs. Hierin richten wij jouw salarisadministratie volledig op maat in. Naast de salarisadministratie, verzorgen wij digitale loonstroken en doen we de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte.

Salarisadministratie naadloos gekoppeld met je boekhouding

Jouw salarisadministratie wordt direct gekoppeld en verwerkt in je boekhouding. Zo heb jij altijd en overal toegang tot de laatste informatie die je nodig hebt om jouw medewerkers te ondersteunen en aan te sturen.

Direct online overzicht voor werkgever en medewerkers

Jouw salarisadministratie wordt goed en nauwkeurig uitgevoerd in één overzichtelijk portaal. En is altijd inzichtelijk via een handige app.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw salarisadministratie.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Daarom richten wij jouw salarisadministratie volledig op maat in.

Nmbrs salarisadministratie

Wij gebruiken het uitgebreide pakket Nmbrs om jouw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten.

DGA salaris

Entrpnr verzorgt het DGA-salaris voor iedere vennootschap. Bespaar jezelf tijd en voorkom onjuistheden.

CAO looninrichting

Zeker weten dat je aansluit bij de wettelijke arbeidsvoorwaarden. Ook wanneer je te maken hebt met een collectieve arbeidsovereenkomst, de CAO.

HR-advies

Bijvoorbeeld over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, een goed personeels- en functioneringsbeleid of bij zaken als pensioenregelingen en scholing.

De ondernemers van Entrpnr.

EEN PAAR VAN ONZE KLANTEN
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Boekhouding boekhouder entrpnr

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over je salarisadministratie, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat zijn de risico’s van salarisadministratie niet uitbesteden?

  • Waarom zou ik de salarisadministratie laten doen door Entrpnr?

  • Waarom zou ik de salarisadministratie uitbesteden?

  • Waarom is (goede) salarisadministratie belangrijk?

  • Wat zijn de belangrijkste onderdelen van de salarisadministratie?

Ga naar boven