Entrpnr HR-advies.

Samen het beste uit je team halen

Jouw personeel is de belangrijkste asset van jouw onderneming. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is een goed doordacht personeelsbeleid essentieel. Alleen zo kun je de juiste mensen binnenhalen en behouden. Maar voor de meeste kleinere ondernemingen is het hebben van een HR-afdeling voorlopig nog een onbereikbare luxe. Dan is het goed om te weten dat je kunt rekenen op het solide advies van de HR-adviseurs van Entrpnr.

Aantrekken en behouden van je medewerkers

In welke fase je ook zit met je onderneming; zowel groei als verandering vragen om een doordacht HR-beleid waarop je als ondernemer verder kunt bouwen. Begin je net met het aannemen van personeel? Dan is het fijn om te kunnen sparren over bijvoorbeeld het aanleggen van een personeelsdossier en het opstellen van goede arbeidscontracten.

HR-advies op maat

Heb je een groter team en wil je bijvoorbeeld pensioenmogelijkheden of carrièreplanning bespreken? Ook dan kun je terecht bij de HR-adviseurs van Entrpnr. Het maakt niet uit of je advies nodig hebt over een specifiek HR-vraagstuk of voor een bepaalde periode: de HR-adviseurs van Entrpnr staan voor je klaar.

Team

Jouw voordelen

Effectief HR-beleid

Vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar effectief HR-beleid.

Opstellen contracten

Support bij het opstellen van arbeidscontracten en inrichten van personeelsdossiers.

Arbeidsvoorwaardenbeleid

Ontwikkeling van aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenbeleid;

Verlaag ziekteverzuim

Voorkoming en vermindering van ziekteverzuim.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over onze adviesdiensten.

In welke fase je ook zit als ondernemer, iedereen kan op zijn tijd iemand gebruiken die kan adviseren en ondersteunen bij belangrijke beslissingen voor jouw onderneming.

Marketingadvies.

Jouw bedrijf moet zichtbaar zijn en gevonden worden. Wij helpen jou de beschikbare marketinginstrumenten effectief in te zetten.

ICT-advies.

Of het nu gaat om het koppelen van systemen of het inrichten van een werkplek; de ICT’ers van Entrpnr staan voor je klaar.

Fiscaal-advies.

Weet zeker dat je aan alle belastingverplichtingen voldoet en bekijk jouw fiscale mogelijkheden met een fiscaal expert van Entrpnr.

Diensten

De ondernemers van Entrpnr.

Een aantal van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Heb je een vraag?

Heb je vragen over ons HR-advies, onze overige dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven