Entrpnr Connect

Het ondernemersplatform voor zzp en mkb

Naast het leveren van real-time financieel inzicht en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, zorgen wij ervoor dat onze klanten alles wat zij verder nodig hebben om beter en efficiënter te ondernemen, tot hun beschikking hebben via ons eigen ondernemersplatform, Entrpnr Connect.

Hier bovenop bieden wij een compleet team van experts dat met onze ambitieuze ondernemers meedenkt over alle aspecten van de financiële administratie, juridische zaken, ICT, sales en marketing.

ENTRPNR Connect

InvoiceCloud

Al je betalingen overzichtelijk in één portaal

InvoiceCloud is ons betaalplatform dat wij voor je hebben geïntegreerd in jouw eigen Entrpnr Connectportaal. InvoiceCloud werkt samen met de betalingsdienst Mollie zodat jij de betalingen gewoon kunt doen zoals je gewend bent, bijvoorbeeld via iDEAL. Gemakkelijk en veilig.

Het gemak van automatische incasso

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Dus hoe meer routine zaken je kunt automatiseren, hoe meer tijd je overhoudt voor je core business. Automatische incasso helpt daarbij. Door terugkerende betalingen automatisch te laten overschrijven, ben jij geen tijd kwijt aan het handmatig betalen van je rekeningen. En hoef je je nooit zorgen te maken over het missen van betalingen.

Bij Entrpnr maken we automatische incasso nu nog makkelijker. Via InvoiceCloud op jouw persoonlijke pagina in Entrpnr Connect, kun je ons met één druk op de knop machtigen om de kosten van jouw boekhoud-abonnement op een vooraf bepaalde datum van je bankrekening af te schrijven

Zo hoef je nooit meer te onthouden wanneer de betaling moet worden gedaan en hoef je het bedrag niet langer handmatig over te maken. Wij zetten in InvoiceCloud al je facturen en betalingen netjes op een rijtje. Zo heb jij in jouw eigen portaal altijd een actueel overzicht van je facturen en betalingen. Je hoeft hiervoor niet meer om te schakelen naar een ander systeem of naar je bankportaal.

ENTRPNR Connect Invoice Cloud

FAQ.

  • Wat is het voordeel van een Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt de Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Boekhouden voordelen
Ga naar boven