Onze blogs.

Prinsjesdag 2023

Prinsjesdag: hier alvast een overzicht van de verwachte belastingwijzigingen en financiële maatregelen die ondernemers moeten kennen.

Meer lezen

Prinsjesdag 2023

Tegemoetkoming energiekosten energie-intensief mkb

Let op: de deadline om beroep te doen op de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) is 3 oktober aanstaande. Daarom […]

Meer lezen

TEK

De ene boekhouder is de andere niet: maak een slimme keuze voor jouw bedrijf

Niet alle boekhouders bieden dezelfde dienstverlening of hebben dezelfde expertise. Subtiele verschillen kunnen grote gevolgen hebben voor jouw onderneming.

Meer lezen

Boekhouders vergelijken

Appels en peren in de boekhouding (4): kosten boekhouding uitbesteden

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Aan deze keuzes hangt een verschillend prijskaartje. Wat het kost om je boekhouding uit te besteden bespreken we in deze blog.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Appels en peren in de boekhouding (3): kosten boekhouding zelf doen

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Aan deze keuzes hangt een verschillend prijskaartje. Wat het kost om je boekhouding zelf te doen bespreken we in deze blog.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Appels en peren in de boekhouding (2): boekhouding uitbesteden

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Wat is het verschil tussen je boekhouding zelf doen en uitbesteden? In deze blog bespreken we de optie uitbesteden.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Appels en peren in de boekhouding (1): zelf doen

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Aan deze keuzes hangt een verschillend prijskaartje. Wat is het verschil tussen je boekhouding zelf doen en uitbesteden? In deze blog bespreken we de optie zelf doen.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden

Tijd besparen door automatiseren

Als ondernemer wil je zo veel mogelijk je handen vrij hebben. Automatiseren is de makkelijkste manier om tijd te besparen.

Meer lezen

Automatiseren

Uitbesteden van salarisadministratie

Het doen van de salarisadministratie is niet eenvoudig. Lees of het verstandig is om jouw salarisadministratie uit te besteden.

Meer lezen

salarisadministratie uitbesteden

Een jaarrekening laten opstellen?

Opstellen van een jaarrekening is verstandig voor elke ondernemer. Het is dé informatiebron om financiële beslissingen te nemen.

Meer lezen

jaarrekening opstellen

Belastingen voor het mkb

Belastingen voor ondernemers in het mkb. Hier vind je een overzicht van de belastingen die je als ondernemer in het mkb moet betalen.

Meer lezen

Belastingen mkb

De groeiende ondernemer

Met het groeien van je onderneming komen je andere uitdagingen tegen. Wij nemen ze met jou door.

Meer lezen

groeien als ondernemer
Ga naar boven