Notariële diensten.

Oprichtingen snel en online geregeld

Een van de vele zaken waar je als ondernemer goed over moet nadenken, is de rechtsvorm van je onderneming. De juiste rechtsvorm is erg belangrijk voor de toekomst van je bedrijf. De rechtsvorm bepaalt onder andere de aansprakelijkheid en de verplichtingen naar De Belastingdienst.

Welke rechtsvorm voor jouw onderneming geschikt is, hangt af van een (groot) aantal factoren. Van de winst die je per jaar maakt. En of je het belangrijk vindt dat je wel of niet privé aansprakelijk bent. Ook is het verstandig om over je rechtsvorm na te denken als je bijvoorbeeld op zoek bent naar investeerders.

Welke rechtsvorm past bij jouw onderneming?

Zo kan het bijvoorbeeld voordelig zijn om een bv op te richten. Of wellicht een holding. Welke rechtsvorm je ook kiest, de boekhouders van Entrpnr kunnen je hierbij ondersteunen en tijd en geld besparen. Samen met jou bekijken zij wat de kansen en risico’s zijn voor jouw onderneming en welke (rechts)vorm daarbij past.

Behalve nadenken over de rechtsvorm en de boekhouding, komt er nog veel meer kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Je krijgt – zeker in de opstartfase – te maken met ingewikkelde wet-  en regelgeving, belastingzaken en andere financiële zaken.  Voor alle factoren waar jij als starter mee te maken krijgt, heeft Entrpnr experts in huis. Neem eens vrijblijvend contact op. Voor uitgebreid advies of gewoon om een keertje te sparren.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over de rechtsvorm voor jouw onderneming? Of heb je een andere notariële dienst nodig? Mail of bel ons gerust en we helpen je graag verder.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Nederlandse rechtsvormen vergeleken

rechtsvorm kiezen

Jouw voordelen

100% online.

Alle notariële zaken worden bij ons online geregeld. Een fysiek bezoek aan de notaris is niet meer nodig.

Betrouwbaar advies.

Entrpnr werkt voor alle notariële zaken samen met haar partner en dochteronderneming NOTRS. Zij hebben alle notariële kennis in huis en kunnen je in alle stappen van het proces begeleiden.

Vaste lage prijzen.

Bij ons weet je altijd vooraf waar je aan toe bent. Wij maken op basis van jouw wensen, een duidelijke offerte. Zo sta je achteraf nooit voor financiële verrassingen en betaal je altijd de beste prijs.

Oprichting in 5-10 werkdagen.

Bij ons zijn oprichtingen binnen 5-10 werkdagen volledig online geregeld. Zo kun jij snel profiteren van de voordelen van je nieuwe bv of holding structuur.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw rechtsvorm.

Iedere onderneming is anders. Dus welke rechtsvorm het beste past bij jouw onderneming kan veranderen. Zo kan het op een gegeven moment voordelig zijn om een bv op te richten. Of wellicht een holding. Welke notariële dienst je ook nodig hebt, de teams van Entrpnr en partner NOTRS staan voor je klaar.

BV oprichten

Wanneer je onderneming groeit en je steeds meer omzet, is het verstandig om een bv op te richten.

Oprichting holding

Met de oprichting van een holding, oftewel een tweede bv, bescherm je jouw waardevolle bezittingen

UBO-registratie

Neem geen risico en vermijdt boetes. Laat de UBO-registratie regelen door de specialisten van Entrpnr.

De ondernemers van Entrpnr.

EEN PAAR VAN ONZE KLANTEN
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Boekhouding boekhouder entrpnr

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is de beste tijd om een bv op te richten?

  • Wat is een besloten vennootschap (bv)?

  • Waarom zou ik een bv starten?

Naar NOTRS
Ga naar boven