Jouw boekhouder in Rotterdam

Vanuit ons moderne kantoor in Rotterdam, bedienen wij Rotterdam en omgeving. Het Rotterdamse boekhoudkantoor van Entrpnr is zeer makkelijke te bereiken en parkeren kan gratis voor de deur. Onze specialisten op het gebied van belastingen, boekhouding, (salaris)administratie en andere voor ondernemers belangrijke zaken zoals verkoop, ICT en marketing staan hier altijd voor je klaar.

Op ons boekhoudkantoor Rotterdam zit ook het team van Entrpnr Asian Markets. Met deskundige kennis over btw-compliance en werkvergunningen voor buitenlandse werknemers helpen zij ondernemers uit of in Azië in het Chinees, Mandarijn of Engels.

Adres:

Lichtenauerlaan 80, 3062 ME
Rotterdam
Tel: 085 0646 800 (ma t/m vrij 9:00 – 17:30 uur)

 

Boekhouder Rotterdam

Boekhoudkantoor Rotterdam

Je hebt het in deze tijd van Zoom-meetings en online zakendoen misschien niet altijd nodig, maar misschien vind je het toch een fijn idee dat je als je wilt, fysiek langs kunt gaan bij je eigen boekhouder. Dan is het fijn dat wij door heel Nederland kantoren hebben waar je een afspraak kunt maken om onder het genot van een kop koffie, te kunnen overleggen met je boekhouder.

Klanten van Entrpnr hebben altijd hun boekhouder in de buurt. Zo ook ondernemers uit Rotterdam en omgeving. Naast een uitgebreid team van ervaren boekhouders en experts op het gebied van belastingen, administratie, marketing en sales, vind je op het boekhoudkantoor in Rotterdam ook het team van Asian Markets. Zij zijn gespecialiseerd in ondernemers die zaken doen in Azië en in ondernemers uit Azië die in Nederland zaken doen.

FAQ.

  • Beste boekhouder Rotterdam en omstreken?

  • Boekhouder Rotterdam gezocht?

  • Waarom een boekhouder in Rotterdam nodig?

  • Wie zijn de boekhouders in Rotterdam

Ga naar boven