Jouw facturatiesysteem.

Jouw facturen direct in je boekhouding

Wij koppelen jouw facturatiesysteem direct aan je Yuki-boekhouding. Zo worden gegevens vlot uitgewisseld, wat handmatige en dubbele gegevensinvoer vermindert en de kans op fouten verkleint. De nauwkeurigheid van jouw financiële data verbetert en je hebt altijd up to date inzicht in jouw financiële informatie.

Snellere verwerking van betalingen

Door de koppeling versnelt de betalingsverwerking doordat facturen direct in het boekhoudsysteem worden bijgewerkt. Dit ondersteunt een efficiënte betalingsverwerking en monitoring van openstaande facturen. Bovendien draagt de verbondenheid van boekhouding en facturatie bij aan betere interne controles, naleving van financiële regels en nauwgezette documentatie van financiële transacties.

 

Koppeling facturatiesysteem

Moneybird

Alle facturen uit TimeKing automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Koppeling Moneybird

TimeKing

Alle facturen uit TimeKing automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Koppeling TimeKing

SliQTools

Alle facturen uit SliQTools automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Koppeling SliQTools

FoodTicket

Alle facturen uit FoodTicket automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Logo FoodTicket

Recurly

Alle facturen uit Recurly automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Koppeling Recurly

WeFact

Met het factuurprogramma WeFact maakt iedere ondernemer ook zonder kennis van boekhouden, foutloos zijn of haar facturen.

Partner bekijken

WeFact

Teamleader

Boekhoudkoppeling Entrpnr en Teamleader: het gehele facturatie- en betalingsproces geautomatiseerd.

Partner bekijken

CRM

Jouw voordelen

Tijdsbesparing

Gegevens worden naadloos uitgewisseld tussen de systemen. Dit minimaliseert handmatige invoer en vermindert de kans op fouten.

Nauwkeurigheid

Door de systemen te koppelen, worden menselijke fouten geminimaliseerd en wordt de nauwkeurigheid van financiële gegevens vergroot.

Real-time inzicht

De koppeling zorgt ervoor dat financiële gegevens in realtime beschikbaar zijn. Zo kun jij actuele financiële rapporten genereren en beslissingen nemen op basis van de laatste gegevens.

Snellere betalingsverwerking

Wanneer een factuur wordt gegenereerd in het facturatiesysteem, kan het automatisch worden bijgewerkt in het boekhoudsysteem. Dit helpt bij het efficiënt verwerken van betalingen en het bijhouden van openstaande facturen.

Rapportage en analyse

Door systemen te koppelen, krijg je een beter overzicht van de financiën van jouw bedrijf. Dit vergemakkelijkt rapportage en analyse, wat essentieel is voor het nemen van strategische beslissingen en het plannen van de bedrijfsactiviteiten.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw boekhoudkoppelingen.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Wij koppelen de systemen die jij gebruikt naadloos aan jouw boekhouding.

Alle koppelingen

Wij hebben een koppeling met alle Nederlandse banken, de meeste webshops, kassasystemen, salarispakketten, urenregistratiesoftware en CRM-systemen.

Bankkoppelingen

Wij koppelen voor iedere ondernemer het Yuki boekhoudprogramma automatisch aan je bank. Zo hoef jij nooit meer handmatig banktransacties in te voeren.

NMBRS salarisadministratie

Wij koppelen de salarissoftware van NMBRS direct aan het Yuki-pakket waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt wordt.

Webwinkels

Onze koppeling tussen jouw webwinkel en je boekhouding verhoogt de efficiëntie en verbetert de nauwkeurigheid van financiële gegevens.

Facturatie

Wij koppelen jouw Yuki-boekhouding aan bijna ieder facturatieprogramma. Zo kun je direct facturen maken, uitsturen en bijhouden vanuit één systeem.

Debiteurenbeheer

De software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 is volledig geïntegreerd in jouw Yuki- boekhouding. Zo nemen wij jou het hele debiteurenproces uit handen.

Analyse- en rapportagesystemen

Door de directe koppeling tussen het rapportagesysteem en jouw boekhouding kunnen financiële gegevens automatisch worden ingevoerd in rapporten.

CRM-systemen

Door jouw CRM-systeem direct te koppelen aan je boekhouding worden alle klantgegevens direct en foutloos uitgewisseld en bespaar jij je zelf een hoop dubbel werk.

Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant
Taco Bell Nederland

Maak kennis met onze klant Taco Bell Nederland en zie hoe zij samen met Entrpnr een grote slag heeft gemaakt met het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

 

  • Wat is het voordeel van een Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt de Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Ga naar boven