WeFact

Facturen sturen zonder gedoe

In WeFact maakt iedere ondernemer ook zonder kennis van boekhouden, foutloos zijn of haar facturen. Zo voorkom je met het factuurprogramma WeFact veelgemaakte fouten zoals fouten in de factuurnummering of foutieve BTW berekeningen.

Factureren met één muisklik

Met WeFact hoef je nooit meer handmatig data over te nemen van offerte naar factuur. De factuur komt vanzelf overeen met de prijsopgave en bevat een verwijzing naar de betreffende digitale offerte.

WeFact

Jouw voordelen

Met één muisklik een factuur versturen, herinneren of aanmanen.

Actueel inzicht in openstaande facturen.

De online facturatie altijd binnen handbereik.

Volledig aan te passen aan jouw eigen huisstijl.

Unieke two-way koppeling voor real-time updates van betaalstatus.

WeFact

Boekhoudkoppeling met WeFact

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Online administratie- en factuurprogramma WeFact. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

WeFact

Door de koppeling tussen WeFact Standard en Entrpnr worden jouw debiteureninformatie en facturen direct ingeladen in Yuki. Dit gebeurt volledig automatisch. Daar hoef jij dus verder niet meer naar om te kijken. En door onze unieke two-way koppeling wordt de status “betaald” ook weer teruggekoppeld vanuit Yuki.

Meer weten?

Koppeling WeFact

Onze partner WeFact levert al sinds 2005 aan ondernemers een betrouwbare oplossing voor facturatie en administratie. Dagelijks werken zij aan nieuwe functionaliteiten en gaan ze in gesprek met gebruikers over nieuwe wensen. Door deze voortdurende ontwikkelingen is WeFact uitgegroeid tot een eenvoudig maar zeer krachtige oplossing voor het versturen van facturen, het opmaken van offertes en het verwerken van inkoopfacturen om zodoende grip te houden op de administratie.

WeFact kent tienduizenden gebruikers uit Nederland, België en daarbuiten. Meer dan 700 accountantskantoren adviseren WeFact als de ideale online administratie oplossing voor ondernemers.

Ga naar boven