UBO registratie.

UBO-registratie volledig geregeld

In Nederland moeten (in navolging van Europese regels) juridische entiteiten, zoals bv’s, nv’s, stichtingen en verenigingen zich registreren in het UBO-register. De overheid heeft aangekondigd dat er streng zal worden opgetreden tegen bedrijven die niet aan de UBO-registratieplicht voldoen. Het niet of te laat registreren van UBO’s kan leiden tot boetes. Neem daarom geen risico en laat de UBO-registratie regelen door de specialisten van Entrpnr.

Voordelen van UBO-registratie door Entrpnr

Expertise

Voor jou is de registratie een eenmalige exercitie. Onze specialisten hebben de kennis van de specifieke wet- en regelgeving die van toepassing is op UBO-registratie en kunnen je daarom beter adviseren over jouw specifieke situatie.

Tijd- en kostenbesparing

Als je niet bekend bent met de procedures, kan het registreren van UBO's een tijdrovend proces zijn. Door de registratie aan ons over te laten, kun je tijd en middelen besparen door het proces efficiënter te maken en mogelijke boetes te voorkomen.

Compliance

De UBO-registratie is verplicht als onderdeel van de maatregelen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Door jouw registratie uit te besteden aan de professionals van Entrpnr, ben je er zeker van dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Privacy gewaarborgd

UBO's zijn personen met een belang in jouw bedrijf. Natuurlijk wil je dat deze informatie goed wordt beschermd. Door ons de registratie te laten afhandelen, weet je zeker dat je UBO-informatie veilig wordt bewaard en niet in verkeerde handen valt.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw rechtsvorm.

Iedere onderneming is anders. Dus welke rechtsvorm het beste past bij jouw onderneming kan veranderen. Zo kan het op een gegeven moment voordelig zijn om een bv op te richten. Of wellicht een holding. Welke notariële dienst je ook nodig hebt, de teams van Entrpnr en partner NOTRS staan voor je klaar.

Overig ondernemersadvies.

In welke fase je ook zit als ondernemer, iedereen kan op zijn tijd iemand gebruiken om mee te sparren.

Oprichting bv.

Wanneer je onderneming groeit en je steeds meer omzet, is het verstandig om een bv op te richten.

Oprichting holding.

Met de oprichting van een holding, oftewel een tweede bv, bescherm je jouw waardevolle bezittingen

De ondernemers van Entrpnr.

EEN PAAR VAN ONZE KLANTEN
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Diensten

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de UBO-registratie, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wie is een UBO?

  • Is de UBO-registratie verplicht?

  • Wat is de UBO?

Ga naar boven