DÉ ONE-STOP-SHOP OPLOSSING

In de basis is Entrpnr een full-service administratiekantoor. De kern van onze dienstverlening draait om het verzorgen van je financiële administratie. Entrpnr gaat alleen verder waar anderen stoppen. Hierdoor hebben wij ons ontwikkeld tot een organisatie waarbij wij ondernemers en ondernemingen echte totaalondersteuning bieden bij het runnen van hun bedrijf.

Onze dienstverlening is gebouwd op een viertal segmenten waar ieder bedrijf in Nederland mee te maken heeft. De belangrijkste is Finance (boekhouding), maar dit ondersteunen wij met Marketing, Legal (juridisch) en Services. Entrpnr biedt voor al deze onderdelen een one-stop-shop oplossing oftewel alles onder één dak.

Omdat je werkt met één vast contactpersoon zijn de lijnen kort en kan er op al deze onderdelen snel geschakeld worden met de specialisten binnen Entrpnr.

Daarnaast werken wij met de meest moderne software. Hierdoor is je boekhouding op dag-basis bijgewerkt en zorgen wij er voor dat je op ieder moment van de dag precies kunt zien hoe je er zakelijk (financieel) precies voor staat. Verder kan je gemakkelijk met ons communiceren via telefoon, chat of webmeeting waardoor wij echt altijd “dichtbij” zijn. Hoe groot of hoe klein je onderneming ook is.

ENTRPNR DIENSTENOVERZICHT

MARKETING

Be a Pro
Look & Feel
Website
Online marketing
Drukwerk

LEGAL

Wat heb ik nodig?
Rechtsvorm keuze
Contracten
Personeel / HRM
Geschillen
Echtscheiding
Failliet of niet?

SERVICES

Sales ondersteuning
Administratie ondersteuning
Computerhulp
Verzekeringen
Tankpas
Energie
Autolease
Notaris
Advocaten

ADMINISTRATIE MOEILIJK? WE LOVE IT…

Het verzorgen van de financiële administratie van je onderneming is de kern van onze dienstverlening.

Waarom? Omdat cijfers nooit liegen. Een goed uitgevoerde boekhouding is niets meer dan het dashboard van je onderneming.

In Nederland zijn we alleen gewend om de boekhouding vooral te zien als noodzakelijk kwaad. Als wettelijke verplichting om tijdig de belastingaangifte te kunnen doen. Bij de meeste bedrijven loopt de boekhouding dan ook van belastingaangifte naar belastingaangifte. Voor de meeste bedrijven betekent dit dus van kwartaal naar kwartaal.

Bij Entrpnr vinden wij dit erg vreemd. Per kwartaal achteraf je cijfers ontvangen is hetzelfde als naar huis rijden en bij thuiskomst pas horen hoe hard je onderweg hebt gereden.

We leven nu eenmaal in een 24-uurs economie. Als ondernemer neem je dagelijks (financiële) beslissingen en het is wel zo prettig als je die beslissingen kunt maken op basis van de meest actuele financiële gegevens.

Bij Entrpnr kijken we eerst samen met jou naar je complete administratieve proces. Dit gaat dan niet alleen over je boekhouding, maar ook over bijvoorbeeld je klantenadministratie, je offerte traject, koppelingen met je webshop of kassasystemen etc.

Het doel is om je volledige administratieve proces zo gunstig mogelijk in te richten en gebruik te maken van softwaresystemen die naadloos op elkaar aansluiten.

Bij Entrpnr draait alles om gemak, snelheid en duidelijkheid en dan ook nog voor een vast bedrag per maand.

Bekijk de tarieven

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl