Jouw betaalsysteem.

Alle betalingen naadloos gesynchroniseerd

Bij Entrpnr is het niet nodig om je betalingen handmatig te verwerken. Door de koppeling met bijna alle betaalsystemen worden alle transacties direct inzichtelijk in jouw Yuki administratie. Deze koppeling met jouw betaalsysteem bespaart jou veel tijd bij het invoeren van gegevens en minimaliseert het risico op fouten.

Transacties automatisch verwerkt in Yuki

Via de koppeling worden transacties uit jouw betaalsysteem automatisch doorgestuurd naar je Yuki boekhoudprogramma. Yuki laadt deze mutaties automatisch in. Daarna worden de transacties door het boekhoudprogramma herkend en voorbereid om verder te worden verwerkt. Zo hoef jij nooit meer handmatig transacties in te voeren of over te typen. En worden alle transacties met de gedetailleerde specificaties duidelijk weergegeven in je Yuki boekhouding.

koppeling betaalsysteem

Onze koppelingen met jouw betaalsysteem.

Staat jouw betaalsysteem er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Stripe

De koppeling met Stripe synchroniseert alle betalingen automatisch met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Logoschild Stripe

Mollie

Door je Yuki boekhoudprogramma te koppelen met Mollie, kun je bijna alle betaalopties makkelijk aan je klanten aanbieden.

Partner bekijken

Mollie koppeling

MultiSafepay

De koppeling met MultiSafepay synchroniseert alle betalingen automatisch met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

KKoppeling MultiSafepay

Pay

De koppeling met jouw boekhouding zorgt ervoor dat alle transacties direct inzichtelijk zijn in jouw administratie.

Partner bekijken

Pay koppeling

Adyen

De koppeling met Adyen synchroniseert alle betalingen automatisch met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

adyen koppeling

myPOS

De koppeling tussen Pay en jouw Yuki boekhouding zorgt ervoor dat alle betalingen direct inzichtelijk zijn in jouw administratie.

Partner bekijken

koppeling myPos

Jouw voordelen

Tijdsbesparing

Financiële transacties worden automatisch gesynchroniseerd tussen het betaalsysteem en jouw Yuki boekhouding. Dit bespaart je veel tijd die je anders zou besteden aan handmatig overzetten en verwerken van gegevens.

Nauwkeurigheid

Door de koppeling wordt de kans op menselijke fouten geminimaliseerd, omdat gegevens direct vanuit het betaalsysteem naar de boekhouding worden overgebracht.

Real-time inzicht

Door de automatische synchronisatie van betalingen heb je direct zicht op de financiële status van je bedrijf. Zo kun je altijd beslissingen nemen op basis van actuele gegevens.

Snellere betalingsverwerking

Betalingen die via het betaalsysteem worden ontvangen, kunnen automatisch worden gekoppeld aan openstaande facturen in de boekhouding. Dit versnelt het proces van het afstemmen van betalingen en openstaande bedragen.

Beter cashflowbeheer

Een geïntegreerde koppeling helpt bij het nauwkeurig bijhouden van inkomende en uitgaande betalingen. Dit verbetert je cashflowbeheer en daarmee het financiële welzijn van een bedrijf.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw boekhoudkoppelingen.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Wij koppelen de systemen die jij gebruikt naadloos aan jouw boekhouding.

Alle koppelingen

Wij hebben een koppeling met alle Nederlandse banken, de meeste webshops, kassasystemen, salarispakketten, urenregistratiesoftware en CRM-systemen.

Bankkoppelingen

Wij koppelen voor iedere ondernemer het Yuki boekhoudprogramma automatisch aan je bank. Zo hoef jij nooit meer handmatig banktransacties in te voeren.

NMBRS salarisadministratie

Wij koppelen de salarissoftware van NMBRS direct aan het Yuki-pakket waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt wordt.

Webwinkels

Onze koppeling tussen jouw webwinkel en je boekhouding verhoogt de efficiëntie en verbetert de nauwkeurigheid van financiële gegevens.

Facturatie

Wij koppelen jouw Yuki-boekhouding aan bijna ieder facturatieprogramma. Zo kun je direct facturen maken, uitsturen en bijhouden vanuit één systeem.

Debiteurenbeheer

De software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 is volledig geïntegreerd in jouw Yuki- boekhouding. Zo nemen wij jou het hele debiteurenproces uit handen.

Analyse- en rapportagesystemen

Door de directe koppeling tussen het rapportagesysteem en jouw boekhouding kunnen financiële gegevens automatisch worden ingevoerd in rapporten.

CRM-systemen

Door jouw CRM-systeem direct te koppelen aan je boekhouding worden alle klantgegevens direct en foutloos uitgewisseld en bespaar jij je zelf een hoop dubbel werk.

Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant
Taco Bell Nederland

Maak kennis met onze klant Taco Bell Nederland en zie hoe zij samen met Entrpnr een grote slag heeft gemaakt met het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

 

  • Wat is het voordeel van een Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt de Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Ga naar boven