Jouw CAO-looninrichting.

Contracten en arbeidsvoorwaarden

volledig CAO-proof

Als werkgever wil je het beste voor je team. Daarom zorg je er natuurlijk voor dat in de arbeidsovereenkomst die je aanbiedt, de juiste arbeidsvoorwaarden, zoals de proeftijd, de opzegtermijn, de arbeidsduur, vakantiedagen en salaris en andere vergoedingen correct zijn opgenomen. Het is daarbij belangrijk dat deze aansluiten bij de wettelijke voorwaarden. Zeker wanneer je te maken hebt met een collectieve arbeidsovereenkomst, de CAO.

Voorkom juridische problemen

De CAO-wetgeving kan best complex zijn. Maar als je deze niet goed naleeft, kan een werknemer een klant indienen bij de vakbond of een geschillencommissie. Als jouw sector te maken heeft met een bepaalde CAO, is het om (juridische) problemen te voorkomen verstandig om de CAO-looninrichting te laten doen door de professionals van Entrpnr.

Neem voor een intakegesprek over jouw specifieke situatie contact op met de HR-experts van Entrpnr.

Ondernemer - vrouw aan de telefoon

Meer over je salarisadministratie.

DGA-salaris.

Het is verstandig om het bepalen van het DGA-salaris uit te besteden aan een professional. Wij kijken graag met je mee.

HR-administratie.

Naast de salarisadministratie ook alle overige personeelszaken efficiënt en effectief beheerd voor tevreden en gemotiveerde werknemers.

Nmbrs salarisadministratiepakket.

Bij Entrpnr gebruiken we het uitgebreide pakket Nmbrs om jouw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen! Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is het nut van de CAO?

  • Wat is de CAO?

Ga naar boven