Jouw aangifte vennootschapsbelasting.

Vpb-aangifte volledig verzorgd

Als je de eigenaar bent van een besloten vennootschap (bv) of naamloze vennootschap (nv), dan moet je voor dat bedrijf altijd aangifte vennootschapsbelasting (vpb) doen. In sommige gevallen moeten ook stichtingen en verenigingen aangifte vennootschapsbelasting doen.

Voor de vpb gelden andere regels en voorwaarden dan voor de omzetbelasting en de inkomstenbelasting. Dat maakt de vpb-aangifte best complex.

Je kunt jezelf een hoop tijd en moeite besparen door je aangifte vennootschapsbelasting uit te besteden aan je boekhouder. Jouw boekhouder is altijd volledig op de hoogte is van de allerlaatste wet- en regelgeving met betrekking tot de Nederlandse belastingen en de vennootschapsbelasting. Hij of zij weet dus precies aan welke verplichtingen je moet voldoen en weet exact op welke aftrekposten je recht hebt.

Bespaar jezelf tijd en geld

De professionals van Entrpnr kunnen jou de aangifte vennootschapsbelasting volledig uit handen nemen. Zij staan op werkdagen tot 22:00 uur voor je klaar bij vragen en als je daar behoefte aan hebt, met belastingadvies. En wil je als ondernemer ook je inkomstenbelasting vakkundig laten verzorgen, dan kun je eveneens terecht bij jouw boekhouder.

Dus loop geen onnodig risico met je vpb-aangifte. Bij de boekhouder van Entrpnr is jouw boekhouding, inclusief de vennootschapsbelastingaangifte, in vertrouwde handen. Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Belastingen

Jouw voordelen

Tijdsbesparing: geen aangifte-stress bij de deadlines.

Het doen van de vpb-aangifte kan veel tijd kosten. Bovendien kent de aangifte van de vennootschapsbelasting een strakke deadline en moeten ze altijd volledig en correct worden ingediend.

Geen vervelende financiële verrassingen aan het eind van het boekjaar.

De vennootschapsbelasting wordt berekend over het belastbare bedrag in een boekjaar. Wij verwerken dagelijks je boekhouding en kunnen je dus tijdig laten zien waar je op moet rekenen.

Kostenbesparing: altijd profijt van alle belastingvoordelen en aftrekposten.

Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom verschillende belastingen, verplichtingen en aftrekposten. Hij of zij weet dus precies aan welke verplichtingen je moet voldoen en weet exact op welke aftrekposten je recht hebt.

Altijd direct bereikbaar.

Met vragen over je vpb-aangifte kun je ons via alle kanalen bereiken van 9:00 tot 22:00 uur.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je belastingaangifte.

Aangifte inkomstenbelasting

Als particulier is de inkomstenbelasting niet zo heel complex maar als je tegelijk ondernemer bent, komt er al snel meer bij kijken. Wij verzorgen de aangifte voor onze ondernemers.

Jouw aangifte omzetbelasting

De btw die de consument aan jou betaalt, moet jij als ondernemer weer terugbetalen aan de Belastingdienst. Wij zorgen er voor dat dit correct en op tijd gebeurt.

Jouw aangifte loonbelasting.

Loonbelasting is een voorheffing op de inkomstenbelasting. Als jij personeel in dienst hebt, heeft Entrpnr de professionele expertise in huis om jou hierbij te helpen.

De ondernemers van Entprnr.

Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Onze klant Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over je aangifte vennootschapsbelasting, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Kan ik de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting wijzigen?

  • Wanneer moet je aangifte vennootschapsbelasting doen?

  • Hoe wordt de vennootschapsbelasting berekend?

  • Wat is de vennootschapsbelasting?

Ga naar boven