Entrpnr marketingadvies.

Een goed bedrijf verdient een gedegen marketingplan

Een goed bedrijf verkoopt zichzelf. Mond-op-mond reclame is nog steeds de meest effectieve manier van verkoop. Ook online. Maar voor het zover is, moet jouw bedrijf wel zichtbaar zijn en gevonden worden. En zal je de juiste mensen enthousiast moeten maken over jouw diensten en producten.

Gelukkig zijn daar een hoop middelen voor. En wij kunnen jou helpen deze effectief in te zetten. Van het bouwen van een website, tot het schrijven van teksten en promotie in social mediakanalen. Onze professionals staan voor jou klaar met gedegen en gericht marketingadvies.

Beter gevonden worden, omzet verhogen, merk versterken

Marketing is dé manier om je doelgroep te bereiken en je omzet te verhogen. Want zeker in de competitieve markt van vandaag, is het niet genoeg om alleen een goede dienst of mooi product te hebben. Je moet actief op zoek naar de aandacht, interesse en actie van jouw potentiële klanten. Goede marketing vormt hiervoor de basis. Dus worstel je met het opstellen van een marketingplan? Of wil je jouw bestaande marketingstrategie eens laten beoordelen? Wij staan voor je klaar.

Marketing advies

Onze marketingdiensten

Marketingplan

Een praktisch plan met duidelijke doelstellingen. Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren? Weet wat je wilt bereiken en stem daar je acties op af. Wij helpen jou met het stellen van concrete doelen.

Doelgroepbepaling

Het goed kennen van je doelgroep, is de basis van jouw marketingcampagne. Voor wie is jouw onderneming interessant? Wie wil jij bereiken? Waar bevinden die mensen zich? En wat willen zij horen? Wij helpen jou met in kaart brengen van je doelgroep.

Merkbeleving

De tijd van puur zenden is voorbij. Het gaat allereerst om goed luisteren. Zorg dat jouw potentiële klanten zich verbonden voelen met je bedrijf. Wij denken mee en creëren samen die optimale merkbeleving.

Website

De website is tegelijk het visitekaartje en de online etalage van je onderneming. Het is de eerste en vaak belangrijkste bron van informatie over jouw diensten of producten. Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of duur. Wij helpen jou.

Social media

Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn; het zijn allemaal, meestal gratis te gebruiken kanalen om jouw potentiële klanten te bereiken. Wij kijken samen met jou welk kanaal aansluit aan bij het type content of het nieuws dat jij te bieden hebt.

Content

Goede content is cruciaal voor je SEO, online groei en merkbeleving. Met goede content toon je jouw expertise, kun je laten zien dat jij je klanten begrijpt en weet wat zij nodig hebben. Wij helpen jou met het schrijven.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over onze adviesdiensten.

In welke fase je ook zit als ondernemer, iedereen kan op zijn tijd iemand gebruiken die kan adviseren en ondersteunen bij belangrijke beslissingen voor jouw onderneming.

Fiscaal advies.

Weet zeker dat je aan alle belastingverplichtingen voldoet en bekijk jouw fiscale mogelijkheden met een fiscaal expert van Entrpnr.

ICT-advies.

Of het nu gaat om het koppelen van systemen of het inrichten van een werkplek; de ICT’ers van Entrpnr staan voor je klaar.

HR-advies.

Over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeels- en functioneringsbeleid, pensioenregelingen en scholing.

De ondernemers van Entrpnr.

Een aantal van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over onze adviesdiensten of overige dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Waarom marketingadvies?

  • Wat staat er in een marketingplan?

    Marketing is dé manier om je doelgroep te bereiken en je omzet te verhogen. Want zeker in de competitieve markt van vandaag, is het niet genoeg om alleen een goede dienst of mooi product te hebben. Je moet actief op zoek naar de aandacht, interesse en actie van jouw potentiële klanten. Goede marketing vormt hiervoor de basis.

    Meer lezen Shoppen marketing
Ga naar boven