De jaarrekening.

Inzicht in de financiële status van je onderneming

Zzp’ers, eenmanszaken en vof’s hoeven geen jaarrekening te deponeren maar hebben deze wel nodig voor de administratie en de aangifte inkomstenbelasting. Bovendien kan er door verschillende financiers naar gevraagd worden. Je hebt bijvoorbeeld een jaarrekening nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of leasecontract. Daarom is het ook voor zzp’ers of ondernemers met een eenmanszaak of vof altijd verstandig om een jaarrekening op te laten stellen.

Jaarwerk en jaarrekening voor zzp: jouw financiële verslag

Een jaarrekening is het financiële verslag van jouw onderneming en dus een goede weergave van de (financiële) gezondheid van jouw bedrijf. In jouw jaarrekening staan de balans, winst- en verliesrekening en een bijbehorende toelichting. Ben je al klant bij Entrpnr? Dan is het aan te raden om de jaarrekening door ons te laten opstellen. Omdat wij jouw boekhouding dagelijks verwerken, is deze altijd up-to-date. Het leveren van een jaarrekening of voorlopige cijfers is voor ons dan ook een relatief eenvoudige klus.

Wij leveren die perfecte jaarrekening zzp wanneer jij die nodig hebt. Neem gewoon even contact met ons op.

Jaarrekening zzp
Diensten

De ondernemers van Entrpnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Kan ik de jaarrekening zelf opstellen?

    Dat hangt af van hoe complex jouw boekhouding is, hoe bekend je bent met de cijfers en hoe veel tijd je aan de jaarcijfers wilt besteden. Het opstellen van een jaarrekening kan best moeilijk zijn. Het vereist specifieke kennis en behoorlijk wat tijd in beslag nemen.

  • Jaarrekening opstellen zelf doen of uitbesteden?

    Bedenk goed wat de voor- en nadelen zijn.

  • Wanneer heb je een jaarrekening nodig?

  • Voor wie is de jaarrekening verplicht?

    Bv’s, nv's, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen.

ENTRPNR. DE BOEKHOUDER VOOR JOU.

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Ga naar boven