Aangifte omzetbelasting voor zzp in goede handen

Jouw aangifte omzetbelasting.

Correct en zonder stress volledig verzorgd

Iedere zzp’er, ondernemer met een eenmanszaak of eigenaar van een vof moet elk kwartaal de omzetbelasting invullen en aangeven bij De Belastingdienst. Dat kun je zelf doen, maar grote kans dat je als zzp’er niet wet- en regelgeving rondom verschillende belastingen, verplichtingen en aftrekposten kent. Voordat je het weet, mis je een aantrekkelijke aftrekpost of vul je iets ongemerkt niet correct in of lever je de aangifte te laat in. Dat kan leiden tot problemen met De Belastingdienst of zelfs tot boetes.

Onze boekhouders besparen je geld en kostbare tijd

Als wij de boekhouding voor jou verzorgen, weet je zeker dat je omzetbelasting correct en op tijd wordt aangegeven. En omdat wij naast je boekhouding ook de fiscale verplichtingen op dagbasis monitoren, weet je dus altijd hoe veel je moet reserveren voor je omzetbelasting zzp. Zo word je aan het einde van het kwartaal nooit meer verrast door fiscale tegenvallers.

Dus loop geen onnodig risico met de aangifte van je omzetbelasting. Maak nu een afspraak voor jouw belastingadvies op maat.

Jouw voordelen

Bespaar jezelf tijd en stress aan het einde van het kwartaal

Het doen van de btw-aangifte kan je als zzp'er veel tijd kosten. Bovendien heeft de aangifte omzetbelasting strakke deadlines en moeten de aangiften altijd volledig en correct worden ingediend.

Weet precies hoe veel je voor de omzetbelasting moet reserveren

Wij verwerken niet alleen dagelijks je boekhouding, ook je fiscale verplichtingen worden op dagbasis gemonitord. Zo voorkom je vervelende financiële verrassingen aan het eind van het kwartaal.

Loop geen belastingvoordeel of aftrekpost mis

Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom verschillende belastingen, verplichtingen en aftrekposten. Jij kunt erop vertrouwen dat je nooit een aantrekkelijke aftrekpost mist of dat je iets per ongeluk niet correct invult.

Altijd direct bereikbaar

Met vragen over je aangifte omzetbelasting kun je als zzp'er ons via alle kanalen bereiken van 9:00 tot 22:00 uur.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je belastingaangiftes.

Voor eenmanszaak of zzp’er kunnen belastingaangiftes best complex zijn. Daarom helpen wij eenmanszaken en zzp’ers bij hun belastingaangiftes.

Aangifte inkomstenbelasting

Als zzp’er komt er bij de aangifte inkomstenbelasting al snel meer kijken. Wij verzorgen de aangifte voor onze ondernemers en zzp’ers.

Jouw jaarrekening.

Als zzp’er ben je niet verplicht om een jaarrekening op te stellen. Maar slim is het wel. En wij pakken het zo voor je op.

Overige diensten

En we doen nog veel meer dan alleen de boekhouding en belastingen. Bekijk hier waarmee wij ondernemers nog meer ondersteunen.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Onze klant
Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

ENTRPNR. DE BOEKHOUDER VOOR JOU.

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Ga naar boven