Jouw boekhouder in Amsterdam

Boekhoudkantoor Amsterdam bevindt zich midden in het hart van onze hoofdstad. Ons administratiekantoor aan het bruisende Rokin in Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze deskundige teamleden op het gebied van administratie, boekhouding, belastingzaken, particuliere en zakelijke financiering, marketing, ICT en sales staan klaar om je te helpen in ons kantoor in Amsterdam. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Amsterdam.

Adres:

Rokin 97
1012 KM, Amsterdam
Tel: 085 0646 800 (ma t/m/ vrij 9:00 – 22:00 uur)

 

Boekhouder Amsterdam

Boekhoudkantoor Amsterdam

Hoewel de locatie steeds minder relevant wordt in deze online tijd, is het toch prettig om af en toe persoonlijk contact te hebben met je boekhouder. Het is handig om even langs te kunnen lopen om te overleggen, advies te vragen of gewoon een kopje koffie te drinken.

Daarom is het goed om te weten dat Entrpnr kantoren heeft op verschillende locaties in het land, zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is. Neem bijvoorbeeld Amsterdam. In ons boekhoudkantoor in het centrum van Amsterdam ben je altijd welkom voor een (vrijblijvend) gesprek met een van onze salesmensen of adviseurs.

Dus ben jij als zzp’er, eenmanszaak of een grotere mkb’er op zoek naar een boekhouder in de omgeving van Amsterdam, dan ben je bij ons boekhoudkantoor in Amsterdam aan het juiste adres.

FAQ.

  • Boekhouder Amsterdam gezocht?

  • Waarom een boekhouder in Amsterdam nodig?

  • Wie zijn de boekhouders in Amsterdam?

Ga naar boven