Het DGA-salaris
professioneel bepaald

Jouw DGA salaris.

DGA-salaris professioneel en fiscaal optimaal geregeld

Een bv of holding biedt bescherming tegen de aansprakelijkheid voor schulden. Daarnaast betaal je met een bv een lager belastingtarief over de inkomsten dan met een eenmanszaak. Een bv heeft wel andere verantwoordelijkheden dan een eenmanszaak. Een belangrijk verschil is dat een vennootschap een directeur-grootaandeelhouder (DGA) heeft.

Een DGA van een vennootschap is zowel werkgever als werknemer. Daarom gelden er voor de DGA, vooral wat betreft de loonheffing, andere (belasting-)regels. Het is daarom verstandig om het bepalen van het DGA-salaris uit te besteden aan een professional. Wij kijken graag met je mee.

Bespaar tijd en voorkom fouten

Er zijn verschillende redenen om het verzorgen van het salaris van de Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) aan ons uit te besteden. Zo bespaar je jezelf allereerst veel tijd. Het beheren van de salarisadministratie en het vaststellen van een DGA-salaris kan een complex en tijdrovend proces zijn. En een fout is zo gemaakt. De specialisten van Entrpnr zijn altijd op de hoogte van de (snel) veranderende regelingen en wetten. Zo ben jij verzekerd van nauwkeurigheid en expertise.

DGA salaris

Jouw voordelen

Tijdsbesparing.

Het beheren van de salarisadministratie en het vaststellen van een DGA-salaris kan complex en tijdrovend zijn. Als je dit uitbesteedt, kun je als ondernemer meer tijd besteden aan andere belangrijke taken binnen jouw onderneming.

Nauwkeurigheid.

Door de veranderende regelingen en wetten kan het verzorgen van een DGA-salaris best complex zijn. Door dit uit te besteden aan de specialisten van Entrpnr, ben je verzekerd van nauwkeurigheid en expertise.

Fiscale optimalisatie.

De specialisten van Entrpnr kunnen je adviseren over de beste manier om de beloning van de DGA te structureren en te optimaliseren voor fiscale doeleinden.

Veilig en vertrouwd.

Door het opstellen van het salaris uit te besteden aan een derde partij kun je de privacy van de DGA waarborgen en eventuele gevoelige informatie beschermen.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je salarisadministratie.

CAO-looninrichting.

Zeker weten dat je looninrichting aansluit bij de wettelijke voorwaarden. Vooral wanneer je te maken hebt met een collectieve arbeidsovereenkomst.

Nmbrs salarisadministratiepakket.

Bij Entrpnr gebruiken we het uitgebreide salarisadministratiepakket Nmbrs. Hiermee is de salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten.

HR-administratie.

Naast de salarisadministratie ook alle overige personeelszaken efficiënt en effectief beheerd voor tevreden en gemotiveerde werknemers.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over het dga-salaris, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Niet genoeg inkomen voor het minimum DGA-salaris?

  • Hoe wordt het DGA salaris bepaald?

  • Welke regels gelden er voor het salaris van de DGA?

  • Mag je werken in een bv zonder DGA-salaris uit te betalen?

  • Welke soorten DGA’s zijn er?

  • Wat is het verschil tussen de DGA en de eigenaar van een eenmanszaak?

Ga naar boven