Jouw Nmbrs salarispakket.

De salarisadministratie uitbesteden

Veel ondernemers denken “ik doe die salarisadministratie er wel even bij”. Dat is een gevaarlijke onderschatting. Ook al gebruik je een softwareprogramma, er komt altijd meer bij kijken dan je denkt en je kunt het je niet permitteren om fouten te maken. Als jij de gegevens van jou nieuwe werknemer onvolledig of foutief doorgeeft, loop je het risico op een verzuimboete. Of als je niet of te laat de loonaangifte betaalt, is er sprake van betaalverzuim. En als je niet iedere vier weken op tijd aangifte doet, kun je rekenen op aangifteverzuim.

Salarisadministratie in één overzichtelijk portaal

Bij Entrpnr gebruiken we het uitgebreide salarisadministratiepakket Nmbrs. Hiermee is de salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten. Je ontvangt tijdig de digitale salarisstroken en ook de aangiften loonbelasting worden direct door ons verzorgd.

En met Nmbrs kunnen we veel meer. Om te beginnen koppelen we de salarisadministratie direct aan de slimme Yuki software waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt is. Besteed je de salarisadministratie uit aan ons, dan hoef jij alleen nog maar veranderingen in personeel en de uren van je medewerkers bij te houden en aan ons door te geven.

Jouw voordelen

Geschikt voor iedere ondernemer met personeel.

Wij richten de salarisadministratie volledig voor je in. Je ontvangt tijdig de digitale salarisstroken en ook de aangiften loonbelasting worden direct door ons verzorgd.

Koppeling met het Yuki-boekhoudpakket.

Door jouw salarisadministratie te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Handige app voor je medewerkers.

Alle HR-informatie zoals een altijd up-to-date overzicht van vakantiedagen en de salarisstroken zijn direct beschikbaar in een eigen app voor je medewerkers.

Veilig, stabiel en altijd up-to-date.

Gevoelige personeelsgegevens worden veilig en volgens de laatste regels op het gebied van privacy opgeslagen.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je salarisadministratie.

CAO-looninrichting.

Zeker weten dat je looninrichting aansluit bij de wettelijke voorwaarden. Vooral wanneer je te maken hebt met een collectieve arbeidsovereenkomst.

DGA-salaris.

Het is verstandig om het bepalen van het DGA-salaris uit te besteden aan een professional. Wij kijken graag met je mee.

HR-administratie.

Naast de salarisadministratie ook alle overige personeelszaken efficiënt en effectief beheerd voor tevreden en gemotiveerde werknemers.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant Eventfabriek

Maak kennis met onze klant Eventfabriek. Quinten Huigen, mede-eigenaar en onze gastheer, vertelt over het succes van Eventfabriek, hoe het ontstaan is, hoe zij op de markt blijven inspelen en hoe de automatisering van de boekhouding hen heeft geholpen vooraan te blijven in de markt. Eventfabriek blijft – net als onze andere klanten – de rest altijd een stapje voor.

Klantencase Boekhouding Eventfabriek

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen! Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is Nmbrs?

  • Wat krijg je als je de salarisadministratie verwerkt met het salarissoftware systeem Nmbrs?

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven