Jouw CRM-systeem.

Jouw CRM-systeem naadloos aangesloten op je boekhouding

Bij Entrpnr is het niet nodig om handmatig gegevens uit te wisselen tussen verschillende systemen. Door de koppeling met bijna alle CRM-systemen en plannings- en managementoplossingen worden klantgegevens, agendaplanning, taken, facturen en nog veel meer automatisch gesynchroniseerd met jouw Yuki-boekhouding. Deze koppeling met CRM-systemen voorkomt dubbele gegevensinvoer en vermindert handmatige administratieve taken waardoor jij veel tijd bespaart.

Gegevens automatisch gesynchroniseerd met Yuki

Via de koppeling worden gegevens uit CRM-systemen en plannings- en managementoplossingen automatisch gesynchroniseerd met je Yuki boekhoudprogramma. Hierdoor blijven je je klantgegevens voortdurend actueel, nauwkeurig en volledig.

Koppeling CRM systeem

Onze koppelingen met jouw CRM-systeem.

Staat jouw CRM-systeem er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Deskflow

Alle facturen uit Deskflow automatisch geboekt in je Yuki-boekhouding door de koppelingen van Entrpnr.

Partner bekijken

Koppeling deskflow

Easyflex

Salarissen en verloningsgegevens uit Easyflex moeiteloos importeren en registreren in jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Koppeling Easyflex

Yoobi

Door de koppeling met jouw Yuki-boekhouding worden automatische controles uitgevoerd op ontvangen betalingen in Yoobi.

Partner bekijken

Koppeling Yoobi

Gripp

Alle facturen uit Gripp moeiteloos verwerkt en gesynchroniseerd door onze koppeling met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Koppeling Gripp

Portabase

Alle verkoopfacturen uit Portabase moeiteloos verwerkt en gesynchroniseerd door onze koppeling met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Portabase koppeling

Hoorayhr

Alle declaraties in HoorayHR automatisch toegankelijk door onze koppeling met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Koppeling Hoorayhr

Klubs

Alle financiële transacties binnen Klubs automatisch gesynchroniseerd door onze koppeling met je Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Koppeling Klubs

RentMagic

Jouw facturen moeiteloos geëxporteerd naar RentMagic door onze koppeling met jouw Yuki-boekhouding.

Partner bekijken

Koppeling RentMagic

Teamleader

Boekhoudkoppeling Entrpnr en Teamleader: het gehele facturatie- en betalingsproces geautomatiseerd.

Partner bekijken

CRM

Jouw voordelen

Tijd- en kostenbesparing

Het verminderen van dubbele gegevensinvoer en handmatige administratieve taken verlaagt de operationele kosten en maakt jou en je eventuele team productiever.

Geautomatiseerde gegevensstroom

De koppeling zorgt voor een naadloze uitwisseling van gegevens tussen je CRM en je Yuki-boekhoudingssysteem. Dit elimineert handmatige gegevensinvoer, vermindert fouten en bespaart kostbare tijd.

Real-time inzicht

Doordat gegevens direct worden bijgewerkt in beide systemen, heb je altijd real-time inzicht in de financiële status van klanten, verkoopactiviteiten en openstaande betalingen.

Efficiënte facturatie

De koppeling stroomlijnt het facturatieproces. Factuurgegevens worden automatisch gegenereerd en overgedragen aan het boekhoudsysteem, waardoor facturatie sneller en foutloos verloopt.

Automatisch debiteurenbeheer

Klant- en facturatiegegevens die worden gesynchroniseerd, helpen bij het efficiënt beheren van openstaande facturen en het tijdig versturen van herinneringen en aanmaningen.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw boekhoudkoppelingen.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Wij koppelen de systemen die jij gebruikt naadloos aan jouw boekhouding.

Alle koppelingen

Wij hebben een koppeling met alle Nederlandse banken, de meeste webshops, kassasystemen, salarispakketten, urenregistratiesoftware en CRM-systemen.

Bankkoppelingen

Wij koppelen voor iedere ondernemer het Yuki boekhoudprogramma automatisch aan je bank. Zo hoef jij nooit meer handmatig banktransacties in te voeren.

Betaalsystemen

Wij koppelen jouw boekhouding aan bijna ieder betaalsysteem, waaronder Mollie. Zo kun jij je klanten verschillende betaalmethoden aanbieden en moeiteloos het betaalproces beheren.

NMBRS salarisadministratie

Wij koppelen de salarissoftware van NMBRS direct aan het Yuki-pakket waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt wordt.

Webwinkels

Onze koppeling tussen jouw webwinkel en je boekhouding verhoogt de efficiëntie en verbetert de nauwkeurigheid van financiële gegevens.

Debiteurenbeheer

De software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 is volledig geïntegreerd in jouw Yuki- boekhouding. Zo nemen wij jou het hele debiteurenproces uit handen.

Analyse- en rapportagesystemen

Door de directe koppeling tussen het rapportagesysteem en jouw boekhouding kunnen financiële gegevens automatisch worden ingevoerd in rapporten.

Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant
Taco Bell Nederland

Maak kennis met onze klant Taco Bell Nederland en zie hoe zij samen met Entrpnr een grote slag heeft gemaakt met het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

 

  • Wat is het voordeel van een Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt de Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Ga naar boven