CRM

Facturen en debiteurengegevens automatisch in jouw boekhouding

Bij Entrpnr sluiten we naadloos aan op je bestaande systemen, waardoor jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd wordt. We integreren met het Yuki boekhoudsysteem om je tijd te besparen en de kans op fouten te verminderen.

Zo koppelen we het CRM van onze partner Teamleader rechtstreeks aan jouw Yuki boekhouding. Met Teamleader kun je eenvoudig facturen maken en verzenden, sneller betaald krijgen en inzicht krijgen in je facturatieplanning.

Dankzij de slimme boekhoudkoppeling van Entrpnr worden facturen en debiteurinformatie automatisch ingeboekt. Bovendien synchroniseren de systemen, zodat de status van een factuur automatisch wordt bijgewerkt in beide systemen zodra er betaald wordt. Zo heb jij een duidelijk overzicht van waar je eventueel actie moet ondernemen.

CRM

Jouw voordelen

Het gehele facturatie- en betalingsproces is geautomatiseerd. Handmatig facturen is niet nodig.

Automatisch debiteurenbeheer: door de synchronisatie zie je direct welke betalingen nog open staan.

Je boekhouding is altijd en direct up-to-date.

CRM

Boekhoudkoppeling met Teamleader

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Teamleader. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Teamleader

Door de slimme boekhoudkoppeling van Entrpnr, worden facturen en alle debiteurinformatie automatisch ingeboekt. En doordat de systemen met elkaar synchroniseren, verandert de status van een factuur automatisch in beide systemen op het moment dat er wordt betaald.

Meer weten?

CRM

Onze partner Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met een hoofdkantoor in Gent, België. Samen met hun vestigingen in Amsterdam en Lissabon, telt hun team nu meer dan 200 medewerkers.

Met twee work management producten en een klantgerichte instelling hielp Teamleader al meer dan 15.000 Europese ondernemers verkopen, factureren en organiseren op één plek. Zo krijgen ze meer gedaan met minder gedoe.

Ga naar boven