Entrpnr sustainability

Klaar voor duurzaam ondernemen

Duurzaamheid” is maatschappelijk allang een hot topic, maar vindt ook gestaagd zijn weg naar de bedrijfsagenda. Ook in het hedendaagse bedrijfsleven gaat het niet meer uitsluitend om de financiële en materiële prestaties. Tastbare inspanningen op het gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid wegen tegenwoordig zwaar mee in de beoordeling van bedrijven door klanten en werknemers.

Medewerkers kiezen steeds vaker voor maatschappelijk verantwoorde organisaties. En ook klanten en investeerders maken meer bewustere keuzes. In Nederland wordt in 2024 wetgeving van kracht die bedrijven gaat verplichten om te rapporteren over hun CO2-voetafdruk. En steeds meer bedrijven – en de meeste overheidinstanties – stellen nu al eisen aan de duurzaamheidsinspanningen van hun toeleveranciers.

Transparantie is de sleutel

Wil jij aan afnemers, klanten, ketenpartners, potentiële werknemers en andere belanghebbenden laten zien dat jouw onderneming milieu- en maatschappelijk bewust werkt? Of heb je tastbare duurzaamheidsgegevens nodig om je strategie te bepalen? Wij kunnen je helpen. Bijvoorbeeld door je CO2-voetafdruk in kaart te brengen en een concreet en meetbaar plan op te stellen om die voetafdruk te verkleinen. Tevens kunnen wij je helpen bij certificering volgens een groot aantal duurzaamheidsinstrumenten.

Jouw CO2-voetprint in Yuki

Als wij voor jou de boekhouding in Yuki verzorgen, kun je in jouw boekhouding je eigen CO2-voetprint terugvinden. Samen met Yuki laten wij op basis van data uit jouw grootboekrekening zien, wat jouw voetprint is met betrekking tot je energieverbruik (gas/water/elektra), vervoer (brandstof/tankbonnen en reis- en kilometervergoedingen), kantoorverbruik (kantoorartikelen en kantine-uitgaven) en marketingmaterialen.

Maar natuurlijk gaat Entrpnr een stapje verder dan. Wij kunnen je ook helpen bij het opstellen van officiële duurzaamheidsrapportage en zelfs certificaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en om te bekijken hoe we jouw onderneming kunnen verduurzamen.

Duurzaam sustainability

Ontdek alle specialisaties van Entrpnr

Entrpnr Collectie

Met Entrpnr Collectie voor online debiteurenbeheer neemt Entrpnr haar klanten het gehele debiteurenproces uit handen nemen.

Entrpnr Dutch Caribbean

Ons boekhoudkantoor op Curaçao: ook in Caribisch Nederland staan de boekhouders van Entrpnr voor je klaar.

Entrpnr Asian Markets

Voor Nederlandse ondernemers in Azië en Aziatische ondernemers in Nederland.

De ondernemers van Entrpnr.

Een aantal van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

FAQ.

  • Welke duurzaamheidscertificaten zijn er voor ondernemers?

    Er zijn meerdere duurzaamheidscertificaten voor ondernemers . Hieronder vind je een aantal bekende ‘groene’ certificaten.

    Meer lezen Duurzaamheid
  • Hoe kan duurzaamheidsrapportage mijn onderneming helpen?

  • Waarom moet ik als ondernemer gaan rapporteren over duurzaamheid?

    Omdat er steeds meer nieuwe regelgeving komt met betrekking tot ESG-transparantie.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven