Over ons.

Wij zijn Entrpnr.

Het administratiekantoor voor gedreven ondernemers. Wij geloven dat een ondernemer moet ondernemen. En dat terugkerende routinehandelingen en bedrijfsprocessen prima geautomatiseerd kunnen worden.

Daarom gebruiken wij de modernste software waarmee we bijna 80% van de administratie automatisch verwerken. Zo besparen we ondernemers tijd en geld en geven wij hen real-time inzicht in de data die zij nodig hebben om succesvol te kunnen ondernemen. En we gaan nog een stap verder.

The connected experience

Door alle systemen die de ondernemer in huis heeft, direct aan elkaar en aan de boekhouding te koppelen, kunnen wij voor hen bijna alle bedrijfsprocessen stroomlijnen. Zo stellen wij onze klanten in staat om efficiënter en effectiever te werken, met als resultaat een hogere productiviteit, lagere kosten en een grotere klanttevredenheid.

Bij ons kunnen ondernemers terecht voor ál hun systemen en processen. Zo hebben zij niet langer te maken met verschillende leveranciers, maar worden alle oplossingen ondergebracht bij één partner. Wij noemen dat de connected experience.

Team

The connected experience

Als ondernemer kun je bij ons terecht voor ál jouw systemen en processen. Zo heb je niet langer te maken met verschillende leveranciers, maar worden alle oplossingen ondergebracht bij één partner. Wij noemen dat de connected experience.

Entrpnr Connect

Naast het leveren van real-time financieel inzicht en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, hebben onze klanten alles wat zij verder nodig hebben om beter en efficiënter te ondernemen, tot hun beschikking via ons eigen ondernemersplatform.

Wat maakt ons uniek?

Ons team

Net zo ondernemend, ambitieus, nieuwsgierig en gericht op verbetering en groei als onze klanten.

Boekhouding-als-een-Service

Met onze unieke Boekhoud-als-een-Service-abonnementen kunnen we iedere ondernemer, groot of klein, startend of al langer bezig een passend pakket bieden.

Entrpnr Connect

Onze connected experience en ons innovatieve platform.

Automatisering

Door onze hoge mate van automatisering, besparen we voor onze klanten tijd en geld en houden onze boekhouders tijd over om echt te adviseren.

Vernieuwing en disruptie

Wij denken buiten de gebaande paden. En zijn altijd op zoek naar toegevoegde waarde door innovatie en via strategische partnerschappen.

Pro-actief

Wij ondernemen mee met onze klanten en monitoren voor hen de markt zodat zij kansen beter kunnen benutten en problemen kunnen voorkomen.

Team

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven