VAKMENSEN ONDER ELKAAR;

MAAR TOCH IEDER Z’N VAK

Wij kunnen niet wat jij kan, maar jij kunt niet wat wij kunnen!

Nederland is een ondernemersland. Dat is inmiddels al eeuwen zo. Volgens de Kamer van Koophandel staan er ruim 1,8 miljoen ondernemingen ingeschreven in het handelsregister. Nagenoeg 1,3 miljoen van deze inschrijven zijn eenmanszaken en ZZP’ers.

We praten in Nederland vaak over de grote ondernemingen, maar vergeten wel eens dat 2/3 van alle Nederlanders in loondienst werken bij het MKB. De échte motor van de economie dus.

Wat valt nu op? Bijna de helft van alle ondernemers stopt binnen 3 jaar weer met zijn of haar onderneming. Entrpnr heeft onderzocht hoe dit komt en de reden is eigenlijk heel simpel.

Het feit dat je de beste bent in je vak maakt je simpelweg niet direct een topondernemer. Omdat jij niet overal verstand van kan hebben bestaat Entrpnr. Door de samenstelling van ons team hebben wij (bijna) overal verstand van als het te maken heeft met geld, boekhouding, belastingen of administratie.

Dat jij de beste bent in jouw vak, dat geloven we meteen, maar wij zien het als onze taak om je vervolgens te ondersteunen in de zaken waar je minder goed in bent of simpelweg niet leuk vindt.

WAT MAAKT ONS ANDERS?

De klassieke boekhouder die je in iedere stad of dorp tegenkomt werkt doorgaans op een traditionele manier. Jij levert één keer per kwartaal je boekhouding in, hij verwerkt deze en doet vervolgens de verplichte aangiften bij de belastingdienst. Fijn voor de belastingdienst, fijn voor je boekhouder, maar meer dan te voldoen aan je wettelijke verplichting heeft het jou niet opgeleverd.

Bij Entrpnr werkt écht anders. Omdat wij gebruik maken van de modernste software en -samen met jou- goed kijken naar de invulling van je administratieve processen verwerken wij je boekhouding op dag-basis. Hierdoor is je administratie altijd bijgewerkt en kan deze jou voorzien van waardevolle informatie die je helpen om..-eenvoudig gezegd-… beter te ondernemen!

Vaak zijn we ook nog eens veel goedkoper dan je huidige boekhouder. Dus dat geld steek je in je zak of kan je uitgeven aan zinnig ondernemersadvies die jou en je onderneming écht verder helpen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

ENTRPNR DIENSTENOVERZICHT

MARKETING

Be a Pro
Look & Feel
Website
Online marketing
Drukwerk

LEGAL

Wat heb ik nodig?
Rechtsvorm keuze
Contracten
Personeel / HRM
Geschillen
Echtscheiding
Failliet of niet?

SERVICES

Sales ondersteuning
Administratie ondersteuning
Computerhulp
Verzekeringen
Tankpas
Energie
Autolease
Notaris
Advocaten

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl