Entrpnr ICT-advies.

Samen jouw systemen optimaliseren

Als ondernemer wil je zo veel mogelijk je handen vrij hebben om je te kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Automatiseren van routinematige processen kan je daarbij ondersteunen. Maar alleen een systeem aanschaffen is nog maar het begin. De implementatie en optimalisatie van het systeem zeker in combinatie met systemen die je eventueel al in huis hebt, vraagt om behoorlijk wat IT-expertise.

ICT-advies op maat

In welke fase je ook zit met je onderneming, een goed functionerende ICT-infrastructuur is cruciaal voor verdere groei. De meeste kleinere ondernemingen hebben die IT-expertise niet zelf in huis. Dan is het goed om te weten dat je bij Entrpnr kunt rekenen op IT-adviseurs die verder gaan dan alleen het beheren van de apparatuur.

Eén aanspreekpunt voor al je ICT-vraagstukken

Leg al je ICT-vraagstukken neer bij de ICT-adviseurs van Entrpnr. Wil jij (nieuwe) werkplekken inrichten? Je bestaande ICT-infrastructuur onderzoeken? Of je huidige routers, switches en (vpn-)verbindingen eens doorlichten? Je beveiliging controleren? Het maakt niet uit of je advies nodig hebt over een specifiek ICT-vraagstuk of support wilt voor een bepaalde fase of project: de ICT-adviseurs van Entrpnr staan voor je klaar.

ICT Advies

Onze ICT-diensten

(Nieuwe) werkplekken inrichten

Flexibel, werkplekbeheer en werkstations die compleet zijn ingericht met de benodigde apparatuur.

Bestaande ICT-infrastructuur onderzoeken

Huidige routers, switches en (vpn-)verbindingen doorlichten

Zeker zijn van een betrouwbaar netwerk waarmee je systemen jouw onderneming draaiende houden.

Beveiliging controleren

Boekhouden - voorbeelden

Meer over onze adviesdiensten.

In welke fase je ook zit als ondernemer, iedereen kan op zijn tijd iemand gebruiken die kan adviseren en ondersteunen bij belangrijke beslissingen voor jouw onderneming.

Marketingadvies.

Jouw bedrijf moet zichtbaar zijn en gevonden worden. Wij helpen jou de beschikbare marketinginstrumenten effectief in te zetten.

HR-advies.

Over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeels- en functioneringsbeleid of zaken als pensioenregelingen en scholing.

Fiscaal-advies.

Weet zeker dat je aan alle belastingverplichtingen voldoet en bekijk jouw fiscale mogelijkheden met een fiscaal expert van Entrpnr.

De ondernemers van Entrpnr.

Een aantal van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Heb je een vraag?

Heb je vragen over ons ICT-advies, onze overige dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven