Jouw boekhoudkoppelingen.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Wij koppelen de systemen die jij gebruikt naadloos aan jouw boekhouding.

Alle koppelingen

Wij hebben een koppeling met alle Nederlandse banken, de meeste webshops, kassasystemen, salarispakketten, urenregistratiesoftware en CRM-systemen.

Bankkoppelingen

Wij koppelen voor iedere ondernemer het Yuki boekhoudprogramma automatisch aan je bank. Zo hoef jij nooit meer handmatig banktransacties in te voeren.

Betaalsystemen

Wij koppelen jouw boekhouding aan bijna ieder betaalsysteem, waaronder Mollie. Zo kun jij je klanten verschillende betaalmethoden aanbieden en moeiteloos het betaalproces beheren.

Salarisadministratie

Wij koppelen het salarisadministratiepakket NMBRS direct aan de slimme Yuki software waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt wordt.

Webwinkels

Onze koppeling tussen jouw webwinkel en je boekhouding verhoogt de efficiëntie en verbetert de nauwkeurigheid van financiële gegevens.

Facturatie

Wij koppelen jouw Yuki-boekhouding aan bijna ieder facturatieprogramma. Zo kun je direct facturen maken, uitsturen en bijhouden vanuit één systeem.

Entrpnr Debiteurenbeheer

De software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 is volledig geïntegreerd in jouw Yuki- boekhouding. Zo nemen wij jou het hele debiteurenproces uit handen.

Rapportagesystemen

Door de directe koppeling tussen het rapportagesysteem en jouw boekhouding kunnen financiële gegevens automatisch worden ingevoerd in rapporten.

CRM-systemen

Door jouw CRM-systeem direct te koppelen aan je boekhouding worden alle klantgegevens direct en foutloos uitgewisseld en bespaar jij je zelf een hoop dubbel werk.

Boekhoudkoppelingen. Voor een foutloze administratie.

Welke boekhoudkoppelingen hebben wij?

Welke niet? Wij hebben een koppeling met alle Nederlandse banken, de meeste webshops, kassasystemen, salarispakketten, urenregistratiesoftware en CRM-systemen. En als je een eigen koppeling wilt maken, dan is dat bij ons ook geen probleem.

Neem in dat geval gewoon even contact met ons op en we bekijken samen hoe we deze koppeling kunnen implementeren in Yuki.

Yuki kantoor

Jouw voordelen

Tijdsbesparing

Op basis van herkenningsregels worden afschriften ingelezen en automatisch toegewezen aan de juiste posten. Ook facturen en bonnen worden direct in de boekhouding opgenomen en verwerkt.

Minder kans op fouten

Jij hoef af- en bijschrijvingen niet meer zelf over te tikken. Doordat er minder handmatig hoeft te worden verwerkt, wordt de kans op fouten drastisch verkleind.

Kostenbesparing

Door automatisering van (routinematige) processen ben je steeds minder tijd kwijt aan je boekhouding en kun je besparen op arbeid en administratieve taken verminderen.

Meer overzicht

Doordat je inkomsten en uitgavenpatronen altijd up-to-date en inzichtelijk zijn, kun je beter onderlegd beslissingen nemen voor je bedrijf. Zo kun je beter anticiperen op kansen of bedreigingen voor jouw onderneming.

Boekhouden voordelen

Wij koppelen jouw boekhouding onder andere met de volgende pakketten:

shopify Partner genaamd Shopify Ga naar de website van
Bol.com boekhoudkoppeling Partner genaamd Bol.com Ga naar de website van
Mijn Webwinkel Partner genaamd Mijn Webwinkel Ga naar de website van
woocommerce webshop Partner genaamd WooCommerce webshop Ga naar de website van
magento-webshop Partner genaamd Magento webshop Ga naar de website van
Nmbrs Partner genaamd Nmbrs Ga naar de website van
Outstanding24 Partner genaamd Outstanding24 Ga naar de website van
WeFact Partner genaamd WeFact Ga naar de website van
CRM Partner genaamd Teamleader Ga naar de website van
koppeling lightspeed Partner genaamd Lightspeed Ga naar de website van
Apicbase Partner genaamd Apicbase Ga naar de website van
Partner genaamd Shiftbase Ga naar de website van
Boekhouding boekhouder entrpnr

Onze klant
Taco Bell Nederland

Maak kennis met onze klant Taco Bell Nederland en zie hoe zij samen met Entrpnr een grote slag heeft gemaakt met het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over de dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is het voordeel van een Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt de Mollie-koppeling?

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Ga naar boven