Belastingaangiftes voor de gedreven zzp’er.

De belastingaangifte.

Zonder moeite voldoen aan alle fiscale verplichtingen

Nederland kent ingewikkelde wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Entrpnr heeft de professionele expertise in huis die er voor zorgt dat jij als zzp’er niet meer belasting betaalt dan nodig is.

De belastingprofessionals van Entrpnr weten precies van welke aftrekposten jij als zzp’er gebruik kunt maken. En zij zorgen ervoor dat de Belastingdienst jou nooit meer vervelende navorderings- en naheffingsaanslagen, rentes en boetes op hoeft te leggen.

Geen vervelende financiële verrassingen 

Het grote voordeel van de werkwijze van Entrpnr is dat wij naast je boekhouding ook de fiscale verplichtingen op dag-basis monitoren. In de dagelijkse rapportage zie je dus direct hoeveel je moet reserveren voor je afdrachten BTW. Zo word je aan het einde van het kwartaal dus nooit meer verrast door fiscale tegenvallers.

Jouw voordelen

Bespaar jezelf tijd en mis geen enkele deadline

Wij houden jouw boekhouding bij en verzorgen op tijd je aangiftes. Zo heb jij geen aangifte-stress bij de deadlines.

Weet precies waar je aan het eind van het kwartaal aan toe bent

Jouw boekhouding wordt op dag-basis verwerkt. Geen vervelende financiële verrassingen aan het eind van het kwartaal.

Loop geen belastingvoordeel of aftrekpost mis

Onze boekhouders weten precies aan welke verplichtingen jouw onderneming moet voldoen, op welke aftrekposten je als ondernemers recht hebt en welke belastingen je moet betalen en wanneer.

Altijd direct bereikbaar tussen 9:00 en 22:00 uur

Wij snappen dat je als zzp'er altijd tijd te kort komt. Daarom zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 22:00. En je kunt ons ook altijd bereiken via email of chat.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over jouw belastingaangiftes.

Voor eenmanszaak of zzp’er kunnen belastingaangiftes best complex zijn. Daarom helpen wij eenmanszaken en zzp’ers bij hun belastingaangiftes.

Jouw aangifte omzetbelasting.

De btw die de consument aan jou betaalt, moet jij als zzp’er terugbetalen aan de Belastingdienst. Wij zorgen er voor dat dit correct en op tijd gebeurt.

Jouw aangifte inkomstenbelasting.

Als zzp’er komt er bij de aangifte inkomstenbelasting al snel meer kijken. Wij verzorgen de aangifte voor onze ondernemers en zzp’ers.

Jouw jaarrekening.

Als zzp’er ben je niet verplicht om een jaarrekening op te stellen. Maar slim is het wel. En wij pakken het zo voor je op.

De ondernemers van Entrpnr.

EEN PAAR VAN ONZE KLANTEN
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over je belastingaangifte, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Wat is de omzetbelasting voor zzp?

  • Betaal ik als zzp inkomstenbelasting?

  • Hoe wordt de inkomstenbelasting voor een zzp’er bepaald?

  • Waarom zou ik als zzp’er de aangifte omzetbelasting uitbesteden?

Ga naar boven