Foutloze administratie door boekhoudkoppelingen

Jouw boekhoudkoppelingen.

Naadloos aansluiten op jouw bank, betaalsystemen, webshops en meer.

Naast het Yuki-pakket waarmee wij jouw boekhouding verzorgen, heb je wellicht nog meer systemen in huis. Door deze andere systemen die jij voor je onderneming gebruikt te koppelen met je boekhoudsysteem, kun jij jezelf als drukke zzp’er veel tijd besparen en is de kans op een fout veel kleiner. Boekhoudkoppelingen helpen dus bij het verder automatiseren van jouw online administratie.

Welke systemen koppelen wij voor zzp’ers?

Allereerst koppelen wij natuurlijk jouw zakelijke bankrekening met je boekhoudpakket. Deze verbinding wordt automatisch gemaakt. Zo hoef jij niet meer zelf de transacties op je bankrekening in te voeren in je boekhoudpakket. Wij hebben koppeling met alle Nederlandse banken. Maar we kunnen ook koppelen met de online payment provider Mollie, de meeste webshops, facturatiesystemen of een crm-systeem als je dat gebruikt.

Wil je weten met welke systemen wij koppelen of heb je een vraag over je boekhoudkoppeling? Neem dan vooral contact op met je boekhouder.

Jouw voordelen

Tijdsbesparing

Op basis van herkenningsregels worden afschriften ingelezen en automatisch toegewezen aan de juiste posten. Ook facturen en bonnen worden direct in de boekhouding opgenomen en verwerkt.

Minder kans op fouten

Jij hoef af- en bijschrijvingen niet meer zelf over te tikken. Doordat er minder handmatig hoeft te worden verwerkt, wordt de kans op fouten drastisch verkleind.

Kostenbesparing

Door automatisering van (routinematige) processen ben je steeds minder tijd kwijt aan je boekhouding en kun je besparen op arbeid en administratieve taken verminderen.

Meer overzicht

Doordat je inkomsten en uitgavenpatronen altijd up-to-date en inzichtelijk zijn, kun je beter onderlegd beslissingen nemen voor je bedrijf. Zo kun je beter anticiperen op kansen of bedreigingen voor jouw onderneming.

Boekhouden - voorbeelden

Jouw boekhoudkoppelingen.

Iedere onderneming is anders en iedere ondernemer heeft eigen wensen en behoeftes. Wij koppelen de systemen die jij gebruikt naadloos aan jouw boekhouding.

Mollie koppeling

Entrpnr koppelt jouw boekhouding aan het betaalsysteem Mollie. Zo kun verschillende betaalmethoden oals creditcards, iDEAL, PayPal, Apple Pay aan te bieden.

Entrpnr Collectie

De software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 is volledig geïntegreerd in jouw Yuki- boekhouding. Zo nemen wij jou het hele debiteurenproces uit handen.

Bankkoppelingen

De belangrijkste koppeling voor de ondernemer. Door te koppelen met banken en betaalproviders, komen al jouw financiële transacties direct en foutloos in je boekhouding terecht.

De ondernemers van Entrpnr.

EEN PAAR VAN ONZE KLANTEN
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

Onze klant
Taco Bell Nederland

Maak kennis met onze klant Taco Bell Nederland en zie hoe zij samen met Entrpnr een grote slag heeft gemaakt met het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je vragen over je boekhoudkoppeling, onze dienstverlening, het aanleveren van stukken of misschien wel iets heel anders? Misschien staat je vraag hier tussen. Zo niet, bel ons gerust en we helpen je graag verder.

  • Hoe werkt een bankkoppeling?

  • Waarom zou ik als zzp’er mijn boekhouding koppelen?

  • Wat is een API-koppeling?

  • Wat zijn softwarekoppelingen / boekhoudkoppelingen?

Ga naar boven