Het makkelijkste boekhoudpakket voor zzp.

Jouw YUKI boekhoudpakket.

Jouw eenmanszaak volledig digitaal

Bestaat jouw boekhouding uit losse bonnen en papieren facturen? Zit jij al je uitgaven en inkomsten nog handmatig in te kloppen in Excel? Dan is dit het moment om over te stappen op Yuki, het meest gebruikersvriendelijke boekhoudprogramma voor zzp’ers. Dit boekhoudprogramma maakt boekhouden voor jou als zzp’er een stuk makkelijker en je houdt zelf volledig de controle en het financiële overzicht.

Slim tijd besparen met Yuki boekhoudpakket

Ook als zzp’er moet je zorgen dat je boekhouding altijd op orde is. Niet alleen omdat de wet dat verplicht, maar ook voor jezelf. De boekhouding is de spiegel van jouw bedrijf. Met een goed boekhoudprogramma besparen slimme zzp’ers zichzelf veel tijd en moeite. Dus maak boekhouding lekker makkelijk. Ontdek nu Yuki, het meest gebruikersvriendelijke boekhoudpakket voor zzp en eenmanszaak.

Boekhouding boekhouder

Jouw voordelen

Nooit meer bonnetjes kwijt

Met de handige app maak je simpel een foto van je bonnen en inkomende facturen die je direct kunt invoeren in het boekhoudsysteem.

Altijd overal real-time inzicht in je cijfers

Al je transacties worden automatisch verwerkt in jouw boekhoudsysteem. Zo is jouw financiële situatie altijd up-to-date.

Alles overzichtelijk bij elkaar in één systeem

Wij koppelen je bank en eventuele andere systemen die je gebruikt, aan de boekhouding. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Ingericht zoals jij dat wilt

Geen eenmanszaak of zzp'er is hetzelfde. Wij richten de boekhouding zo in dat deze precies aansluit op jouw werkzaamheden.

Boekhouden voordelen

Meer over je boekhouding.

De financiële administratie.

Wij gebruiken de modernste software om jouw financiële administratie dagelijks te verwerken. Zo heb jij altijd en overal real-time inzicht.

De belastingaangiftes.

Naast de boekhouding, verzorgen wij voor ondernemers ook alle belastingaangiftes. Correct en altijd op tijd.

Overige diensten.

En we doen nog veel meer dan alleen de boekhouding. Bekijk hier waarmee wij ondernemers nog meer ondersteunen.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw
Boekhouding boekhouder entrpnr

Eetcafé De Mens

Maak kennis met onze klant Fred, eigenaar van Eetcafé De Mens in Harderwijk. We spreken hem  over zijn onderneming, zijn koppelingen en de automatiseringen in zijn boekhouding.Boekhouding Klantencase Eetcafe De Mens

Boekhouding Klantencase Eetcafe De Mens

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven