Het antwoord op al jouw vragen .

Q&A: waarom kiezen voor Yuki boekhouding

Laatst gewijzigd op 29 juni 2023

Yuki is meer dan alleen een boekhoudpakket – het is een complete oplossing die jouw administratieve taken transformeert. Met Yuki bespaar je tijd, verbeter je de efficiëntie en heb je altijd een duidelijk inzicht in je financiële situatie.

Wat maakt Yuki zo bijzonder? Ten eerste, het gebruiksgemak. Het intuïtieve platform is ontworpen met de ondernemer in gedachten. Zelfs als je geen boekhoudkundige achtergrond hebt, kun je gemakkelijk aan de slag met Yuki. Het dashboard geeft je direct een overzicht van je financiële gegevens, zoals openstaande facturen, betalingen en winst- en verliesrekeningen.

Maar Yuki biedt veel meer dan alleen overzicht. Het maakt gebruik van geavanceerde automatiseringstechnologieën om tijdrovende taken te vereenvoudigen. Yuki kan facturen en bonnetjes rechtstreeks verwerken, banktransacties automatisch matchen en zelfs betalingsherinneringen verzenden. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan handmatige invoer en meer tijd hebt voor de groei van je bedrijf.

Betere samenwerking

Een ander groot voordeel van Yuki is de samenwerking met je boekhouder. Het platform maakt realtime samenwerking mogelijk, waarbij jij en je boekhouder altijd toegang hebben tot dezelfde gegevens. Dit betekent dat je boekhouder direct kan reageren op vragen en advies kan geven op basis van de meest actuele informatie. Het geeft je gemoedsrust, wetende dat je financiën in goede handen zijn.

Daarnaast is Yuki volledig veilig en voldoet het aan de strengste beveiligingsnormen. Je gegevens worden opgeslagen in de cloud en regelmatig geback-upt, zodat je ze nooit kwijtraakt. Bovendien zorgt Yuki ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en updates in wet- en regelgeving worden automatisch doorgevoerd.

Kortom, met Yuki hoef je je geen zorgen meer te maken over je administratie. Het neemt de zorgen uit handen, bespaart tijd en stelt je in staat om te focussen op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Yuki en ervaar hoe dit innovatieve boekhoudpakket jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Neem contact op met ons team en ontdek hoe Yuki jou kan helpen bij het vereenvoudigen en verbeteren van je administratieve processen

 

 

Ga naar boven