Tarieven

Vanaf €109 per maand

Een passend pakket voor ieder budget!

Meer weten?

Transparant, flexibel en voordeling

Onze pakketten zijn volledig transparant, beginnen bij €109 per maand en zijn eenvoudig uit te breiden wanneer je boekhouding groeit. En mocht je onverhoopt toch iets ander willen, dan zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Neem nu contact met ons op en wij gaan met jou aan de slag!

Denk jij nog steeds dat een boekhouder je geld kost?

Reken dan even mee. Hoe veel tijd ben jij gemiddeld kwijt aan het regelen en bijhouden van je administratie? Denk hierbij onder andere aan de urenregistratie, de btw-aangifte, het maken van facturen en aan het doen van je belastingaangiftes. Dat is waarschijnlijk toch al gauw een paar uur per week. Bereken dan eens wat je in deze paar uurtjes anders zou verdienen. Met een uurtarief tussen de €45 en €65 heb je als zzp’er een boekhouder zo terugverdient. En dan gaat het nog niet eens alleen om te tijd die je kunt besteden aan geld verdienen. Een goede boekhouder weet ook precies waar je (belasting)voordelen kunt behalen en zorgt ervoor dat je geen boetes krijgt voor te late of foute aangifte. Start daarom met besparen en besteed je boekhouding uit aan een professional. Bij Entrpnr verzorgen wij jouw boekhouding al vanaf €109 per maand. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies.

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen