Jouw boekhouding.
Onze abonnementen.

Tarieven

Flexibiliteit vinden wij belangrijk bij Entrpnr. Daarom kun je bij ons op verschillende manieren een samenwerking aangaan.

Veruit de meeste ondernemers kiezen tegenwoordig voor een van onze B.A.A.S. abonnementen. Dat betekent simpelweg dat wij jouw boekhouding bijhouden en jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Onze B.A.A.S. abonnementen vormen de kern van onze dienstverlening. Met deze abonnementen weet jij altijd vooraf wat je per maand kwijt bent aan het verwerken van je boekhouding, het verzorgen van je fiscale aangiften en het opstellen van je jaarrekening.

Verschillende manieren van boekhouden.

Ben je nog aan het twijfelen tussen zelf doen of uitbesteden? Bedenk dan goed dat aan beide keuzes voor- en nadelen zitten. En hangt een ander prijskaartje. Als je alleen naar de prijs kijkt, ben je appels met peren aan het vergelijken. Lees hier meer over de verschillen en maak de beste keuze voor jouw onderneming.

Zelf doen of uitbesteden - verschillen

Jouw B.A.A.S-abonnement

Onze B.A.A.S. abonnementen zijn uniek in de branche. B.A.A.S. staat voor “Bookkeeping As A Service” en de B.A.A.S. abonnementen vormen de kern van onze dienstverlening. In je B.A.A.S. abonnement zitten de dagelijkse standaard werkzaamheden:

  • Het boeken van je inkoopfacturen;
  • Het boeken van je verkoopfacturen;
  • Het verwerken van je bankrekening.

Daarnaast verzorgen wij als onderdeel van het B.A.A.S. abonnement ook ieder kwartaal de aangifte omzetbelasting (BTW). Wel vragen wij jou om op tijd de benodigde documenten aan te leveren. Je ontvangt hiervoor van ons bijtijds bericht om je te helpen dit te onthouden. Uiteraard is het beantwoorden van simpele vragen over je boekhouding ook bij de prijs inbegrepen.

Entrpnr is jouw sparringpartner en denkt graag met je mee. Let wel op dat als dit extra werk oplevert omdat wij bijvoorbeeld zaken moeten gaan uitzoeken of extra documenten moeten opstellen (zoals bijvoorbeeld een prognose voor een investering of financiering), dit extra uren gaat kosten die we moeten doorberekenen. Vanzelfsprekend kun je voor zaken die verder gaan dan de standaardwerkzaamheden altijd extra advies-uren inkopen.

Boekhouding boekhouder

Klant worden bij Entrpnr

Als jij klant wilt worden bij Entrpnr, dan ontvang je van ons een offerte voor de voor jou gewenste diensten. Wanneer je deze offerte hebt getekend (kan ook digitaal) dan ben je onze nieuwe klant! Direct na ondertekenen, zal een van onze medewerkers contact met je opnemen voor het maken van een zogenaamde “onboard afspraak”. Deze welkomsessie doen we bij voorkeur online, maar het kan ook fysiek op een van onze kantoren.

Tijdens de “onboarding” zetten we de Yuki-software samen met jou klaar. Uiteraard krijg je uitgebreide uitleg over de aanlevering van stukken en documenten. Verder kijken we samen welke software je nog meer gebruikt en onderzoeken we of het zinvol is om deze te koppelen aan het boekhoudprogramma.

Wat we in ieder geval zullen doen is de bank koppelen, zodat je zakelijke bankafschriften automatisch in je boekhoudprogramma worden geladen. Verder zijn wij wettelijk verplicht om een aantal gegeven met je door te lopen. Denk hierbij aan zaken als een kopie van je paspoort e.d. Wanneer de onboarding is afgerond dan is jouw boekhouding technisch gereed om ingericht te worden. De inrichting zal worden gedaan door jouw controller. Hij of zij zal vooraf contact met je opnemen om nader kennis te maken. Dit kan telefonisch, via teams of op kantoor. Net wat jij het liefste heb.

Samen lopen jullie de specifieke zaken van je boekhouding door. Verder is het altijd prettig om gezamenlijk “werkafspraken” te maken om te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt.

Boekhoud abonnement

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

FAQ.

Heb je nog vragen over onze abonnementen of dienstverlening? Kijk dan even of jouw vraag en het antwoord hier tussen zit. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

  • Is mijn abonnement per maand opzegbaar?

  • Hoe berekenen jullie mijn abonnement?

  • Wat zit er in mijn B.A.A.S-abonnement?

Ga naar boven