Veilig en voorbereid werken met ’t WEB

Doorgaan waar anderen stoppen. Door samenwerking met ’t WEB Bedrijfsopleidingen bewijst Entrpnr dat het mogelijk is. Samen zorgen we voor inzicht in jouw risico’s. Welke wetgeving is relevant en welke trainingen komen daarbij kijken? Als klant van Entrpnr staat de deur wagenwijd open. Je kunt altijd kosteloos in contact komen.

Blijf je bedrijf en personeel ontwikkelen

Met ’t WEB kun je altijd blijven ontwikkelen. Door inzet van ongeveer 100 specialisten heb je binnen no-time je RI&E op orde of je BHV-trainingen gepland. Laten we het gesprek aangaan om te ontdekken wat het best bij jouw bedrijf past.

bedrijfsopleidingen

Onze opleidingen

RI&E

Met een duidelijk overzicht van jouw risico’s kan je de juiste maatregelen treffen. Door middel van het plan van aanpak krijg je handvatten om hier als een professional mee om te gaan.

BHV

Goed voorbereid zijn bij calamiteiten: dat doe je met lesinhoud die is gekoppeld aan jouw risico’s en procedures. Door inzet van e-learning wordt efficiënt en praktisch getraind.

Intern transport

Geef gehoor aan risico’s door te trainen op jouw eigen machines, in jouw eigen omgeving. Veiligheid bij intern transport zorgt voor minder schades en minder verzuim.

Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen

Gerichte oplossingen gebaseerd op jouw behoeften

Kennis en kwalitatief advies

Het verzorgen van praktische opleidingen, doorgeven van kennis, het geven van kwalitatieve en eerlijke adviezen en dat alles gericht op jouw wensen, eisen en behoeften: dat is waar ’t WEB Opleidingen en Adviezen voor staat.

Maatwerk van ‘t WEB

Geen enkele organisatie of haar medewerkers is gelijk. Daarom leveren wij maatwerk. De omstandigheden waaronder gewerkt wordt veranderen namelijk voortdurend. Bij ons geen standaardwerk: we luisteren naar wat jij nodig bent.

Ga naar boven