Grip op tijd en kosten

Entrpnr is altijd op zoek naar oplossingen om ondernemen makkelijk te maken. De software van onze partner Shiftbase helpt je bijvoorbeeld om van personeelsplanning en urenregistratie een minder tijdrovende klus te maken. Met hun software ondersteunt Shiftbase organisaties in het sneller en efficiënter laten verlopen van deze processen. Shiftbase is makkelijk te gebruiken vanuit je webbrowser of via de mobiele app. Met de digitale prikklok of de kiosk app is het bijhouden van gewerkte uren makkelijker dan ooit.

Personeelsplanning en uitgebreide urenregistratie

Met Shiftbase maak je eenvoudig een personeelsplanning en deel je deze met je medewerkers. Maak gebruik van dienst templates of herhalende diensten en je planning is klaar in enkele minuten.

Uren houd je eenvoudig bij op één centrale plek. Inklokken kan via de app of een prikklok (druppel, bankpas of OV-Chipkaart). Shiftbase berekent automatisch de toeslagen, plus- en minuren en pauzes. En door medewerkers op locatie te laten klokken, neemt foutgevoeligheid af.

Shiftbase - weekplanning

Jouw voordelen

Grip op je personeelskosten

Houd tijdens het plannen rekening met de personeelskosten en verwachte omzet. Krijg inzicht in de loonkosten en toeslagen tijdens het plannen.

Handige verlofapp

Beheer verlofaanvragen en vakantieuren eenvoudig in de verlofregistratie software. Laat vakantie-uren automatisch opbouwen op basis van contracturen of gewerkte uren.

Naadloze koppeling met je boekhouding van Entrpnr

Bespaar tijd met onze naadloze koppeling. Door de koppeling hoeft je maar één keer de medewerkersgegevens in te vullen. Voorkomt fouten die kunnen ontstaan bij handmatige overdracht van gegevens tussen verschillende systemen.

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Shiftbase. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Shiftbase

De personeelsplanning en de gewerkte uren worden allemaal centraal beheerd in Shiftbase. De gegevens van jouw werknemers worden vanuit Shiftbase automatisch ingevoerd jouw salarisadministratie. Daar hoef jij dus niet meer naar om te kijken.

Meer weten?

Logo Shiftbase

Bij Shiftbase geloven we dat werk voor iedereen een positieve en energieke ervaring moet zijn. Dat begint met organisaties in staat te stellen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun mensen en het behalen van bedrijfsresultaten.

Wij doen dit door een oplossing te bieden waarmee organisaties hun HR-behoeften gemakkelijk op één plaats kunnen beheren. Onze oplossing is ontworpen met zowel managers als werknemers in gedachten, met functies die tijd besparen, transparantie vergroten en communicatie eenvoudig maken.

Ga naar boven