Procent

Hét inkoopplatform voor de horeca

Procent is het inkoopplatform voor de horeca. Door namens 12.000 horecaondernemers in te kopen, garandeert Procent de beste prijs en voorwaarden voor ondernemers.

Direct besparen

Met Procent kunnen ondernemers direct besparen op energie, afvalverwerking en verzekeringen. Schaalvoordelen worden gecreëerd door namens duizenden horecabedrijven in te kopen. Hierdoor besparen ondernemers niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Procent neemt al het werk uit handen en zorgt voor de beste inkoopdeals voor bedrijven.

Geselecteerde leveranciers en fabrikanten profiteren van de grote volumes van Procent en besparen daardoor op administratie-, marketing- en saleskosten. Dit stelt leveranciers in staat om met minimale inspanningen grote volumes te leveren waardoor zij bereid zijn om met lagere marges te werken. Op deze manier profiteren zowel klanten als leveranciers optimaal van de diensten van Procent.

Als verlengstuk van de salesafdelingen van leveranciers en fabrikanten ontvangt Procent een vergoeding vanuit het marketingbudget voor onder andere het verzamelen van grote volumes. Hierdoor kan Procent de besparingen van klanten kosteloos realiseren en wordt er een win-winsituatie gecreëerd voor klanten, leveranciers en henzelf.

Horeca

Besparen met Procent

Koffie

Via Procent koop of lease je koffiemachines tegen scherpe tarieven. En hun unieke koffie Capra Nera biedt je de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Energie

Als je wilt weten hoeveel je precies kunt besparen op je energie-inkoop, maakt Procent gratis en vrijblijvend een besparingsanalyse jouw horecabedrijf.

Betalingsverkeer

Via Procent maak je gebruik van de meest gunstige tarieven voor de aankoop of huur van je betaalterminals. Ook biedt Procent de laagste tarieven voor pintransacties en creditcardacceptatie.

Afvalverwerking

Procent helpt bij het bewerkstelligen van een efficiënter en goedkoper afvalproces. Zij bemiddelen in het vinden van een leverancier die op de juiste manier je afval verwerkt tegen de beste prijs.

Verzekeringen

Op zoek naar een nieuwe verzekeraar? En benieuwd wat je kunt besparen ten opzichte van je huidige verzekeraar? Procent helpt jou met de selectie van verzekeraars met verzekeringen tegen gunstige tarieven.

Bypass-afspraken

Procent heeft namens meer dan 12.000 horecabedrijven (waaronder 50+ Misset top 100 bedrijven) bypass afspraken met grote volumes gemaakt met producenten van diverse A-merken. Hierdoor profiteer jij van hoge kortingen.

Procent

Schaalvoordeel met Procent

Boekhoudkoppeling

Entrpnr is altijd op zoek naar de beste deals voor haar klanten. Daarom zijn wij partner met Procent, hét inkoopplatform voor de horeca.

Pas bestellen

Wij brengen jou in contact met het team van Procent. Zo kun ook jij profiteren van alle deals die zij bewerkstelligen voor horecaondernemers.

Ontdek de inkoopvoordelen

Procent

Procent

Procent gelooft in de kracht van samenwerking en daarom is Better Together niet alleen hun slogan, maar ook hun motto. Als betrouwbare en gepassioneerde inkooppartner werken zij continu samen met hun klanten, A-merken en premium leveranciers om waardevolle deals te realiseren die hun klanten helpen bij het verhogen van hun omzet en het verlagen van hun kosten.

Met hun grote inkoopvolume en expertise zorgen zij ervoor dat ze elke dag weer fantastische resultaten behalen voor meer dan 12.000 horecabedrijven in Nederland en België.

Ga naar boven