Outstanding24

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Iedere ondernemer kent het probleem: je verstuurt je factuur en er wordt niet betaald. Hierdoor ben je veel tijd kwijt aan het nabellen en opvolgen van onbetaalde rekeningen. Dat is zonde. Goed debiteurenbeleid kan jou veel tijd besparen. Daarom werken wij samen met Outstanding24. Dat is de online softwareleverancier die het debiteurenbeleid van je onderneming volledig uit handen neemt.

Jouw facturen sneller betaald

Met de software van Outstanding24 kan het debiteurenbeheer volledig online en geautomatiseerd worden uitgevoerd, zonder dat je de controle uit handen hoeft te geven. De software zorgt ervoor dat onbetaalde facturen na de vervaldatum effectief worden opgevolgd. Zo wordt jij sneller betaald en heb je nauwelijks meer omkijken naar je debiteurenbeheer. En met onze slimme boekhoudkoppeling is de integratie met jouw Yuki- boekhouding zo geregeld.

Outstanding24 debiteurenbeheer

Jouw voordelen

Tijdsbesparing

Dankzij de debiteurenprocessoftware worden openstaande facturen automatisch opgevolgd, waardoor handmatig werk overbodig wordt en aanzienlijk veel tijd wordt bespaard.

Controle

Met debiteurenbeheerplatform van Outstanding24 automatiseer je alles, van factuur tot deurwaarder, waardoor je zelf volledige controle behoudt gedurende het hele proces.

Eenvoudige integratie

Dankzij de naadloze integratie met jouw boekhoudpakket kun je het debiteurenbeheer met Outstanding24 eenvoudig automatiseren.

Gebruikersvriendelijk

Het platform van Outstanding24 is overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk voor debiteurenbeheer, dankzij het intuïtieve ontwerp.

Snellere betalingen

Een verbeterd betaalbedrag leidt tot een gezondere cashflow binnen jouw debiteurenproces.

Continuïteit

Zelfs wanneer je even geen tijd hebt, blijft het debiteurenproces gewoon doorgaan en verzekeren wij de continuïteit ervan.

Outstanding24

Boekhoudkoppeling met Outstanding24

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Outstanding24. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

 

Outstanding24

Door de slimme boekhoudkoppeling van Entrpnr met Outstanding24 start het proces voor debiteurenbeheer met het automatisch inlezen van de facturen vanuit jouw boekhoudpakket. Zodra de betalingstermijn is verstreken, start de workflow met het versturen van betalingsherinneringen via e-mail of brief.

Meer weten?

Outstanding24

Outstanding24 is dé software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers. Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd. Dankzij de software wordt elke onbetaalde factuur automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen en incasso sommaties. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Ga naar boven