NOTRS Notarisdiensten logo

Het online notaris platform voor oprichtingen

Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld moeten worden. Daarom kun je bij ons alles wat te maken heeft met de rechtsvorm van jouw onderneming, snel en gemakkelijk online regelen.

Via ons unieke online platform verzorgen wij snel en kosteneffectief de oprichting van een bv, holding of STAK. Ook kun je bij ons terecht voor een inbrengtraject, statutenwijziging of aandelenoverdrachten. Onze experts begeleiden het gehele proces van offerte tot oprichting professioneel en volledig online. Een bezoek aan de notaris is dus niet meer nodig.

Online notaris

Jouw voordelen

Volledig online

Revolutionair online servicemodel waardoor een bezoek aan de notaris niet meer nodig is. Het gehele proces vanaf het moment dat je de offerte-aanvraag doet tot en met de oprichting, vindt volledig online plaats.

Volledig geautomatiseerd

Via ons beveiligde online platform vindt de digitale identificatie plaats. Vervolgens kunt u de conceptakte(s) online tekenen en wordt er voor jou een online Belehrung met de notaris ingepland. Deze wordt gevoerd via Microsoft Teams.

Alle kennis in huis

Onze specialisten denken met je mee en wij hebben alle expertise in huis. In iedere fase van het proces wordt je dan ook deskundig begeleid. En dat alles voor scherpe vaste lage prijzen.

Online notaris

NOTRS Notarisdiensten logo

NOTRS is een dochteronderneming van het administratie/boekhoudkantoor Entrpnr. Voor de dienstverlening van NOTRS werken wij in nauwe relatie met het bij ons aangesloten notariskantoor DeHeng Civilcode. Bij DeHeng CC worden de aktes opgemaakt, bestempeld en gepasseerd. Ook de Belehrung wordt uitgevoerd door een notaris van DeHeng CC. Vanzelfsprekend worden privacy- en de AVG-wetgeving hierbij strikt in acht genomen.

Ga naar boven