Nmbrs

Het meest complete pakket voor jouw salarisadministratie

Het uitgebreide salarisadministratiepakket Nmbrs, is het meest eenvoudige en efficiënte softwarepakket om de salarisadministratie te beheren. Nmbrs biedt een gebruiksvriendelijke, tijdige en nauwkeurige salarisadministratie, integratie met boekhoudsoftware en de mogelijkheid om de salarisadministratie uit te besteden voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Als je ervoor kiest om de salarisadministratie aan Entrpnr uit te besteden, zorgt Nmbrs ervoor dat de gegevens up-to-date blijven. Jij hoeft alleen maar wijzigingen in het personeelsbestand en de gewerkte uren bij te houden en door te geven, waardoor je tijd en moeite bespaart. Meer over het uitbesteden van je salarisadministratie lees je hier.

Salarisadministratie

Jouw voordelen

Eenvoudig en efficiënt

Nmbrs maakt het gemakkelijk om de salarisadministratie te beheren. Het heeft een intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies die het proces vereenvoudigen en efficiënt maken.

Tijdige en accurate salarisstroken

Met Nmbrs ontvang je tijdig digitale salarisstroken. Dit zorgt ervoor dat medewerkers snel en nauwkeurig hun salarisgegevens kunnen bekijken, wat bijdraagt aan transparantie en tevredenheid.

Automatische aangifte van loonbelasting

Nmbrs kan de aangiften voor loonbelasting automatisch genereren en verzorgen. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten bij het indienen van de loonbelastingaangifte.

Integratie met boekhoudsoftware

Nmbrs kan naadloos worden geïntegreerd met boekhoudsoftware, zoals Yuki. Hierdoor worden salarisgegevens direct en correct verwerkt in de boekhouding, wat zorgt voor een efficiënte en geautomatiseerde workflow.

Nmbrs

Boekhoudkoppeling met Nmbrs

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook op de salarisadministratiesoftware van Nmbrs. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Nmbrs

We integreren de salarisadministratie naadloos met de slimme Yuki-software, zodat je salarisadministratie direct, nauwkeurig en volledig in je boekhouding wordt verwerkt. Zo bespaar je jezelf veel handmatig werk en verklein je de kans op fouten.

Meer weten?

Nmbrs

Onze partner Nmbrs is sinds 2008 vol enthousiasme bezig met het opbouwen van de toekomst van HR en salarisverwerking. Met een team van meer dan 140 toegewijde medewerkers werken zij samen aan hun producten en aan elkaar.

Het team van Nmbrs groeit snel en deelt een gemeenschappelijke visie en streven ernaar om de beste oplossingen te bieden voor HR en salarisadministratie. Nmbrs gelooft in de kracht van internationale samenwerking en brengen hun expertise naar verschillende landen. Door grenzen te overstijgen, kunnen we een bredere impact hebben en meer organisaties ondersteunen bij hun HR- en salarisbehoeften.

Het succes van Nmbrs wordt weerspiegeld in de cijfers. Maandelijks worden meer dan 1,5 miljoen loonstroken verwerkt. Dit betekent dat meer dan 100.000 bedrijven op het platform vertrouwen om hun salarisadministratie af te handelen, met een totaalbedrag van maar liefst 1 miljard euro per maand.

Ga naar boven