De zakelijke tankpas waar je verder mee komt

Entrpnr is altijd op zoek naar oplossingen om ondernemen makkelijk te maken. Ook op het gebied van mobiliteit. Wij begrijpen dat zzp’ers en ondernemers in het mkb behoefte hebben aan flexibel vervoer zonder dat daar meteen extra papierwerk bij komt kijken. Daarom kun je bij ons de tankpas van onze partner MoveMove aanvragen. Met deze pas heb jij toegang tot alles wat je nodig hebt om mobiel te zijn.

Jouw voordelen

Maximale flexibiliteit

Jouw vervoersbehoefte is niet altijd hetzelfde. Ga je met de auto, dan kun je met de tankpas van MoveMove overal in Nederland en bij DKV tankstations in Europa tanken en laden bij alle openbare laadpalen. Wil je de auto een dagje laten staan, dan pak je met de tankpas van MoveMove net zo makkelijk een trein, bus, tram, metro of OV-fiets.

Alles op één factuur

Nooit meer gedoe met bonnetjes: met MoveMove heb jij alle tank- of laadkosten, kosten voor parkeren, de wasstraat, autovloeistoffen en eventueel het openbaar vervoer, overzichtelijk op één factuur voor maximale btw-teruggave.

Bespaar op de kosten

Met de handige app van MoveMove vergelijk je makkelijk de pompprijzen van alle tankstations. En met de MoveMove-app kun je makkelijk een parkeeractie starten en stoppen. Zo betaal jij nooit te veel. Ook geeft de app je eenvoudig overzicht van al je transacties, van laadsessie tot wasbeurt.

MovMove

Mobiliteit met MoveMove

Mobiliteit

Entrpnr is altijd op zoek naar de beste deals voor haar klanten. Daarom zijn wij partner met MoveMove, leverancier van de zakelijk tank- en laadpas die zo veel meer kan.

Pas bestellen

Bij ons kun je direct die handige tankpas of laadpas bestellen. Meer hoef jij dan niet meer te doen. Wij regelen de verdere aanvraag en zorgen dat jouw reiskosten direct in de administratie worden verwerkt. Zo kun jij je weer richten op het laten groeien van je onderneming.

Bestel nu je pas

MoveMove biedt sinds 2018 een totale mobiliteitsoplossing waarbij het aantal vervoersproducten en -diensten stap voor stap wordt uitgebreid. MoveMove functioneert als platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van auto en OV tot aan een leenfiets. Door innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroot MoveMove het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder. Dit maakt van MoveMove dé toonaangevende mobiliteitspartner voor het MKB en ZZP.

Ga naar boven