Logo lightspeed

Compleet kassasysteem voor jouw onderneming

Entrpnr is altijd op zoek naar oplossingen om ondernemen makkelijk te maken. Door bijvoorbeeld direct te koppelen met Lightspeed, het complete ondernemersplatform voor horeca, retail en e-Commerce , zorgen wij ervoor dat al jouw bestellingen en facturen automatisch worden ingeladen in jouw administratie. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties – je beheert het allemaal gemakkelijk binnen één systeem.

lightspeed kassasysteem

Jouw voordelen

Vereenvoudig complexe werkprocessen

Versoepel je workflow en krijg meer gedaan in minder tijd door het saaie werk aan ons over te laten.

Schaal op en vergroot jouw onderneming

Wakker je potentieel aan door uit te breiden naar nieuwe kanalen, nieuwe locaties toe te voegen en te leren van je data.

Schaal op en vergroot jouw onderneming

Overtref met elke transactie de verwachtingen van je klanten en bouw een trouwe community op – online en offline.

koopeling lightspeed

Boekhoudkoppeling met Lightspeed

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Lightspeed. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Lightspeed kassasysteem

Door direct te koppelen met Lightspeed zorgen wij ervoor dat al jouw bestellingen en facturen automatisch worden ingeladen in jouw administratie. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties – je beheert het allemaal gemakkelijk binnen één systeem.

Nu contact

Logo lightspeed

Het complete ondernemersplatform van Lightspeed stelt wereldwijd ondernemers in staat om te vereenvoudigen, op te schalen en een uitzonderlijke klantervaring te bieden. De klanten van Lightspeed zijn vooral afkomstig uit de retail- , horeca- en golfsector. Het hoofdkantoor van Lightspeed zit in Montreal, Canada. De onderneming heeft verder kantoren in verschillende steden in Noord Amerika, Europe en Azië.

Ga naar boven