Restaurant- en voedselbeheer in één oplossing

Onze partner Apicbase biedt de slimste assistent voor onze klanten met een restaurant. Met dit complete back-of-house managementsysteem krijg je als franchisegever of -nemer in de restaurantbranche onder andere inzicht in de kosten van je food, afwijkingen in je voorraad, de performance van je menu’s en een helder overzicht van je inkoopcycli. Het platform digitaliseert alle keukenprocessen en biedt concrete data over de werking.

Alles voor jouw restaurant

Met het platform Apicbase kun jij de backoffice-activiteiten van je foodservicebedrijf efficiënt beheren. Je kunt stap voor stap recepten creëren, menu’s vertonen op de schermen in je keuken, ingrediënten importeren voor het volgen van allergenen, voedselkosten, voorraad en bestellingen beheren, en nog veel meer. Apicbase biedt een breed scala aan functies om je bedrijf te beheren of je nu één of meerdere verkooppunten hebt.

Boekhoudkoppeling Apicbase

Jouw voordelen

Winstgevende menu’s en efficiënt keukenmanagement

Apicbase biedt je alle data om winstgevende menu's samen te stellen. Je kosten en verkopen worden gecombineerd in één enkele matrix zodat jij je menu’s kunt bijstellen. Zodra jij je porties invoert, krijg je een volledig overzicht van je back-of-houseprocessen tot en met de kleinste financiële details.

Optimaal voorraadbeheer en minimale voedselverspilling

Met Apicbase voorkom je zowel verspilling als tekorten. Jij hebt altijd de nodige data om je voorraad op elke locatie te kunnen controleren en je voorraad tot op het niveau van de basisgrondstoffen te beheren. Zo bestel je altijd alleen wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

Boekhoudkoppeling met Apicbase

Boekhoudkoppeling

Entrpnr sluit jouw boekhouding naadloos aan op de systemen die jij al in huis hebt. Dus ook met Apicbase. Door te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Apicbase

Koppel de inkooporders automatisch aan de bijbehorende facturen in je boekhoudsoftware en stroomlijn je de validatie. In het platform beheer en controleer je eenvoudig de facturen, inkooporders en leveringsbonnen. Zo vind je eventuele factuurfouten voordat ze verloren gaan in de administratie.

Meer weten?

logo Apicbase

Onze partner Apicbase is een sterk groeiende scale-up en d é specialist in het ontwikkelen van software voor de restaurant- en cateringwereld. Met hun software, tillen zij hun fantastische klanten op een hoger niveau als het gaat over het onder controle krijgen van hun hele food & beverage management. Apcibase is onmisbaar bij het helpen om bestellingen door te geven, opstellen van inventaris, berekenen van food cost, weergeven van allergenen en ga zo maar door!

Ga naar boven