HeadFirst en Entrpnr gaan unieke samenwerking aan

Belasting

Blog

MKB

Ondernemen

Persbericht

Software

ZZP

Geschreven door:
Annelore-van-der-lint

Annelore van de Lint

Marketing Director

Entrpnr gaat unieke samenwerking aan met kennisbemiddelaar HeadFirst

6 oktober 2022 – Wij zijn zeer verheugd dat wij vanaf nu gaan samenwerken met kennisbemiddelaar HeadFirst om het dienstenpakket op het gebied van administratie, boekhouding en financiering voor zelfstandige professionals flink uit te breiden.

HeadFirst is een van de grootste bemiddelaars van Nederland en verbindt zelfstandige professionals (zp’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers met elkaar. Voor alle betrokken partijen regelt HeadFirst de volledige afhandeling met betrekking tot (externe) inhuur, bijbehorende wet- en regelgeving, verzekeringen, contracten en de administratieve afhandeling. Door de samenwerking met Entrpnr krijgt de dienstverlening voor de zzp’ers die worden bemiddeld door HeadFirst, een nieuwe dimensie.  

De missie om ondernemers te ontzorgen, is een sterke verbindende factor. Net als wij streeft HeadFirst ernaar om zelfstandige professionals zoveel mogelijk werk uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen.  

Basis pakket administratieve en financiële diensten 

Als onderdeel van de samenwerking maakt HeadFirst via Entrpnr een basispakket aan administratieve en financiële diensten beschikbaar voor haar ondernemers. De komende tijd zal dit pakket verder worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals de (volledige) verzorging van de boekhouding, het voorfinancieren van klantfacturen (factoring) en ondersteuning bij het verkrijgen van een hypotheek of leaseauto.  

Andere artikelen

Overstappen naar een nieuwe boekhouder in 8 stappen

Als ondernemer is het soms nodig om veranderingen door te voeren om de groei en efficiëntie van je bedrijf te […]

Meer lezen

Overstappen van boekhouder

Overstappen van boekhouder: wanneer, waarom en hoe?

Overweeg je om van boekhouder of accountant te veranderen omdat je niet tevreden bent? Dan zijn er enkele cruciale overwegingen […]

Meer lezen

Overstappen van boekhouder

Prinsjesdag 2023

Prinsjesdag: hier alvast een overzicht van de verwachte belastingwijzigingen en financiële maatregelen die ondernemers moeten kennen.

Meer lezen

Prinsjesdag 2023

Tegemoetkoming energiekosten energie-intensief mkb

Let op: de deadline om beroep te doen op de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) is 3 oktober aanstaande. Daarom […]

Meer lezen

TEK

De ene boekhouder is de andere niet: maak een slimme keuze voor jouw bedrijf

Niet alle boekhouders bieden dezelfde dienstverlening of hebben dezelfde expertise. Subtiele verschillen kunnen grote gevolgen hebben voor jouw onderneming.

Meer lezen

Boekhouders vergelijken

Appels en peren in de boekhouding (4): kosten boekhouding uitbesteden

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Aan deze keuzes hangt een verschillend prijskaartje. Wat het kost om je boekhouding uit te besteden bespreken we in deze blog.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden
Ga naar boven