Partnerschap Entrpnr en Outstanding24

Belasting

Blog

MKB

Ondernemen

Persbericht

Software

ZZP

Geschreven door:
Annelore-van-der-lint

Annelore van de Lint

Marketing Director

Entrpnr en Outstanding24 sluiten partnerschap

 

Partnerschap moet ondernemers ondersteunen met geautomatiseerd debiteurenbeheer

28 maart 2023 – Boekhoudkantoor Entrpnr breidt haar dienstverlening voor zzp’ers, eenmanszaken en ondernemers in het mkb verder uit met de debiteurenbeheer software van Outstanding24. Outstanding24’s software voor online debiteurenbeheer is speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers. Door deze software te integreren in het boekhoudproces kan Entrpnr haar klanten het gehele debiteurenproces uit handen nemen.

De samenwerking behelst een volledige integratie van de software van Outstanding24 in de boekhoudservice van Entrpnr. Door de integratie wordt de klant nog verder ontzorgd: elke onbetaalde factuur wordt automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen en incasso sommaties. Hierdoor worden facturen gemiddeld 30 procent sneller betaald en de ondernemer is significant minder tijd kwijt aan debiteurenbeheer.

Persbericht O24 - Entrpnr partnerschap

Steven Lagerwij, CEO van  Entrpnr over de samenwerking: “Als boekhouder zien wij direct welke klanten een uitdaging hebben met hun openstaande facturen en daardoor hun cashflow. Als adviserende partner willen wij hen vanzelfsprekend graag helpen de financiële gezondheid van hun onderneming te verbeteren. Hiervoor hadden we al de mensen met de juiste expertise. De samenwerking met Outstanding24 biedt ons nu ook het middel om deze dienst compleet te maken.”

“Consistent opvolgen van vervallen facturen maakt het verschil”

“Onze software is bedacht door ondernemers en bestemd voor ondernemers.”, aldus Floor Stam, General Manager van Outstanding24. “We zien bij onze klanten hoe veel verschil het consistent opvolgen van vervallen facturen kan maken. Gemiddeld zien wij al na een paar maanden een verbetering van minstens 30% in het saldo openstaande facturen en dan hebben we het nog niet eens over de tijdwinst die het oplevert. Door de samenwerking met Entrpnr kunnen we nog meer ondernemers helpen hun bedrijf te laten floreren.”

 

Andere artikelen

Overstappen naar een nieuwe boekhouder in 8 stappen

Als ondernemer is het soms nodig om veranderingen door te voeren om de groei en efficiëntie van je bedrijf te […]

Meer lezen

Overstappen van boekhouder

Overstappen van boekhouder: wanneer, waarom en hoe?

Overweeg je om van boekhouder of accountant te veranderen omdat je niet tevreden bent? Dan zijn er enkele cruciale overwegingen […]

Meer lezen

Overstappen van boekhouder

Prinsjesdag 2023

Prinsjesdag: hier alvast een overzicht van de verwachte belastingwijzigingen en financiële maatregelen die ondernemers moeten kennen.

Meer lezen

Prinsjesdag 2023

Tegemoetkoming energiekosten energie-intensief mkb

Let op: de deadline om beroep te doen op de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) is 3 oktober aanstaande. Daarom […]

Meer lezen

TEK

De ene boekhouder is de andere niet: maak een slimme keuze voor jouw bedrijf

Niet alle boekhouders bieden dezelfde dienstverlening of hebben dezelfde expertise. Subtiele verschillen kunnen grote gevolgen hebben voor jouw onderneming.

Meer lezen

Boekhouders vergelijken

Appels en peren in de boekhouding (4): kosten boekhouding uitbesteden

Je kunt als ondernemer besluiten om je boekhouding zelf te doen met een boekhoudpakket of je kunt er voor kiezen je boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Aan deze keuzes hangt een verschillend prijskaartje. Wat het kost om je boekhouding uit te besteden bespreken we in deze blog.

Meer lezen

Boekhouding zelf doen of uitbesteden
Ga naar boven