Entrpnr neemt drie kantoren over

Belasting

Blog

Entrpnr Dutch Carribbean

Intern

MKB

Ondernemen

Persbericht

Software

ZZP

Geschreven door:
Annelore-van-der-lint

Annelore van de Lint

Marketing Director

York Administraties, ZZP Belastingadviseurs en PSA Financials & Consultancy sluiten zich aan bij Entrpnr Group  

28 december 2022 – In het kader van deze toetreding zijn de huidige teams van York Administraties en PSA Financials & Consultancy inmiddels verhuisd naar het kantoor van Entrpnr in Rotterdam. Het team van ZZP Belastingadviseurs zal te zijner tijd worden ondergebracht op een nieuw Entrpnr kantoor in Utrecht. Het klantenbestand van de drie bedrijven wordt op termijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Entrpnr.  

De aansluiting van de drie kantoren past bij de strategie van Entrpnr om haar positie in het segment zzp, eenmanszaak en mkb te verstevigen. Steven Lagerwij, CEO Entrpnr: “Wij hebben flinke ambities om te groeien. Dat doen we organisch en door ons netwerk uit te breiden met kantoren die op dezelfde markt opereren en dezelfde werkwijze hebben. Het klantenbestand van York Administraties ZZP Belastingadviseurs en PSA Financials & Consultancy bevat zzp’ers, eenmanszaken en bv’s in het mkb en past perfect in het portfolio van de Entrpnr Group. We herkennen bij elkaar dezelfde betrokkenheid bij de ondernemers. Alle drie de teams leveren net als wij bij Entrpnr naast een volledig verzorgde administratie, praktische oplossingen voor ondernemers om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we voor onze klanten een nog betere sparringpartner zijn.” 

Vergroting slagkracht 

York Administraties werd in september 1997 door Leo van Winden opgericht onder de naam Administratiekantoor L. van Winden. In 2012 ging het kantoor verder onder de naam York Administraties BV.  Leo van Winden, directeur York Administratie: “In deze snel veranderende én consoliderende markt is het belangrijk om voldoende slagkracht te behouden om mee te kunnen ontwikkelen. Als onderdeel van de Entrpnr groep ontstaat er meer ruimte voor specialismen binnen het team en kunnen we blijven investeren in kwalitatieve dienstverlening.” 

Persoonlijke benadering belangrijk  

Naast de 300 klanten neemt Entrpnr ook de vier medewerkers van York Administratie over. Leo van Winden is eveneens bij Entrpnr in dienst getreden. Van Winden: “Het belang van onze klanten en het team stond bij de keuze voor Entrpnr voorop. Er is een bijzonder goede klik tussen de twee organisaties. Ook in de manier waarop we omgaan met onze klanten zien we overeenkomsten: beide kantoren vinden een hechte, persoonlijke band met de klant belangrijk.”  

Zorgeloze ervaring voor ondernemers 

Het belastingconcept ZZP Belastingadviseurs werd in 2018 opgericht. Max Verhoeven, oprichter ZZPBA: “Door zelfstandige belastingadviseurs te combineren met een intelligent online platform bieden wij ondernemers een voordelig alternatief voor dure en onpersoonlijke boekhoudkantoren. Datzelfde streven vinden we terug bij Entrpnr: ook zij gaan voor optimale dienstverlening op het gebied van boekhouding en fiscale zaken met behoud van een persoonlijke aanpak. We delen dezelfde simpele doelstelling: van de boekhouding en belastingaangiftes een zorgeloze ervaring maken voor ondernemers.” 

Het team van ZZP Belastingadviseurs zal te zijner tijd worden ondergebracht op een nieuw Entrpnr kantoor in Utrecht. Met het team worden eveneens circa 300 klanten overgenomen. 

Volledig ontzorgd 

Perry Asmowidjojo, Managing Director van PSA Financials & Consultancy: “Ook bij ons draait het volledig om persoonlijk advies. Wij nemen onze klanten de volledige administratie uit handen en bieden online actuele bedrijfscijfers zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Diezelfde aanpak herkennen we bij Entrpnr. En doordat wij al met het boekhoudpakket Yuki werken, biedt de samenwerking binnen een grotere groep voor onze klanten alleen maar voordeel.” 

Snelst groeiende Yuki-kantoor 

Entrpnr is een van de grootste Yuki-kantoren van Nederland en won in juni dit jaar voor de tweede maal onder andere de Yuki-awards voor “Fast Growing”. Ook voor 2023 is het kantoor weer genomineerd voor de snelle groei. Met de recente overnames verstevigt Entrpnr deze positie. 

Andere artikelen

Personeel en belastingen

Als ondernemer met personeel zijn belastingen een onvermijdelijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat je op de hoogte […]

Meer lezen

personeel en belastingen

Een onderneming starten?

Als startende ondernemer moet je goed nadenken over welke rechtsvorm je kiest voor jouw bedrijf. In deze nieuwe blog helpen wij je op weg.

Meer lezen

starten rechtsvorm

Het belang van een nauwkeurige loonadministratie

Een nauwkeurige salarisadministratie is een cruciaal onderdeel voor het behalen van zakelijk succes. Lees hier waarom.

Meer lezen

salarisadministratie

Het salaris van de directeur-grootaandeelhouder (DGA)

Voor het salaris van de directeur-grootaandeelhouder (DGA) gelden andere (belasting-)regels. In deze blog gaan we daar dieper op in. 

Meer lezen

DGA salaris

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De AVG dwingt ondernemers gedwongen zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens van hun medewerkers en klanten. Wij leggen uit waar je op moet letten.

Meer lezen

Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG

Het Hoofdlijnenakkoord: wat betekent dat voor jou als ondernemer?

Vorige week donderdag, 16 mei, publiceerden de formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB een hoofdlijnenakkoord dat de basis moet […]

Meer lezen

hoofdlijnenakkoord ondernemer
Ga naar boven