Contactopnemen

Onze specialisten staan voor je klaar.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Jaarrekening

De plek waar alles samenkomt

De jaarrekening geeft de financiële status van jouw onderneming weer. Hiermee is de jaarrekening een belangrijke bron van informatie om risico’s in te schatten en belangrijke financiële beslissingen te nemen.

Niet alle ondernemers zijn verplicht om een jaarrekening te deponeren, maar omdat er door bijvoorbeeld verschillende financierders naar gevraagd kan worden, is het altijd verstandig om er een te laten opstellen. Bovendien is een jaarrekening het financiële verslag van jouw onderneming en dus een goede weergave van de (financiële) gezondheid van jouw bedrijf. 

Jaarrekening laten opstellen

Voor klanten van Entrpnr is het leveren van de jaarrekening of voorlopige cijfers betrekkelijk eenvoudig. Wij verwerken wij jouw boekhouding op dagelijkse basis en deze is daardoor altijd up-to-date. Als jij waarvoor dan ook een jaarrekening nodig hebt, dan kunnen wij dat heel snel voor jou regelen.

Financiële spiegel van je bedrijf

Wat is de jaarrekening?

De jaarrekening geeft inzicht in de financiële gezondheid van jouw bedrijf. In de jaarrekening staan de  balans, winst- en verliesrekening en een bijbehorende toelichting. Vanaf een bepaalde omvang moeten bedrijven de jaarrekening laten goedkeuren door een accountant.  

Wanneer heb je er een nodig?

Als je onderneemt vanuit een bv, nv of coöperatie dan ben je verplicht om jaarlijks je jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Onderneem je vanuit een eenmanszaak of vof dan heb je een jaarrekening nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of leasecontract. Zzp’ers, eenmanszaken en vof’s hoeven geen jaarrekening te deponeren maar hebben deze wel nodig voor de administratie en de aangifte inkomstenbelasting.

De jaarrekening uitbesteden

Of je de jaarrekening zelf kunt opstellen of dat je dat laat doen door een boekhouder of accountant hangt af van de wettelijke structuur van jouw bedrijf en de complexiteit van je boekhouding is. Het is slim om vooraf goed de voor- en nadelen af te weten. Wanneer je de jaarrekening zelf opstelt, bespaar je weliswaar de kosten voor de boekhouder of account, maar dan moet je je wel verdiepen in de regels van de Belastingdienst. Let dan wel op dat je geen aftrekposten en gunstige investeringen over het hoofd ziet. Het zal je de eerste keer dat je een jaarrekening opstelt, behoorlijk wat tijd kosten om alles zelf uit te zoeken. En je loopt altijd het risico dingen te missen.

Zoek je boekhouder om jaarrekening op te stellen?

Ben je op zoek naar een boekhouder of accountant om een jaarrekening op te stellen? Of je nu al klant bij ons bent of niet, wij verzorgen graag jouw jaarrekening. Neem nu contact met ons op. Wij staan van 9:00 – 22.00 uur voor je klaar.

Een betaalbare jaarrekening

Al onze jaarrapporten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en zijn op accountantsniveau opgesteld. Ideaal voor eenmanszaken, vof’s en bv’s en holdings.

Wij begrijpen ondernemers. Wij zijn ondernemers

Offerte aanvragen

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Correspondence

Entrpnr Offices

Boekhouding

Entrpnr richt de administratie compleet in en beheert deze voor je. Alles van a tot z geregeld.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren?

Legal

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies,

Asian markets

We kijken verder dan de Nederlandse markt. Entrpnr Asian Markets helpt je daarbij

Tarieven

Duidelijke maandtarieven voor onze dienstverlening

Onze specialisten staan voor je klaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Stuur een chat

VideoCall inplannen

Stuur een Email

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen