BOEKHOUDING OF ADMINISTRATIE UITBESTEDEN?

Bij ons zijn jouw boekhouding en administratie in vertrouwde handen. Voor €3,50 per dag is jouw boekhouding iedere dag bijgewerkt en heb jij altijd en overal inzicht in je cijfers. En als je vragen hebt of ergens over wilt sparren, staat jouw boekhouder altijd voor je klaar.

Wat krijg je als
je de administratie uitbesteedt?

Bij Entrpnr gebruiken wij de modernste software om bijna 80% van jouw boekhouding automatisch te verwerken. Zo besparen we je veel tijd en geld en heb jij altijd real-time inzicht in de data die je nodig hebt om succesvol te kunnen ondernemen.

En dat niet alleen! Als je de boekhouding uitbesteedt aan Entrpnr heb je niet alleen altijd real-time financieel inzicht, wij zorgen er tevens voor dat je alles wat je verder nodig hebt om efficiënt te ondernemen, tot je beschikking hebt via een breed netwerk van innovatieve partners.

Besteed je de administratie uit aan ons, dan staat er een compleet team van experts voor je klaar dat met je meedenkt over alle aspecten van de financiële administratie, juridische zaken, ICT, sales en marketing.

Entrpnr verzorgt jouw boekhouding met Yuki 

De boekhouders van Entrpnr staan voor je klaar om je te helpen jouw boekhouding zo veel mogelijk te automatiseren. Hiervoor gebruiken wij het boekhoudsysteem Yuki. Samen met jou bekijken we eerst wat je wensen zijn. Daarna richten we je boekhouding zo in dat deze volledig aansluit bij jouw onderneming en bedrijfsvoering.

Kosten boekhouding uitbesteden 

Hoeveel jouw boekhouding kost, hangt af van hoe je dit regelt. Schakel je een boekhouder in, dan kost zo’n iemand (afhankelijk van ervaring) tussen de € 40 en € 80 per uur, met een minimaal starttarief van € 60. Als je dan bedenkt dat de boekhouding gemiddeld twee werkdagen per maand in beslag neemt, kom je in het gunstige geval uit op €640 per maand ofwel €7680 per jaar.  

Zelf je administratie doen met behulp van een online boekhoudprogramma is een manier om de kosten van je boekhouding te verlagen. Let echter wel op dat dit niet betekent dat alles nu geregeld is en je zelf niets meer hoeft te doen. Wanneer je bang bent niet de discipline op te kunnen brengen om de financiële administratie bij te houden of als je toch graag een expert wilt laten meedenken, dan zijn er prima en betaalbare combinaties van boekhoudsoftware en professionele boekhouder die meekijkt beschikbaar. 

Je boekhouding laten doen door Entrpnr is zo geregeld en hoeft helemaal niet veel te kosten. Maak een afspraak met ons en wij bekijken samen met jou wat jouw behoeften en wensen zijn en we kiezen gezamenlijk het pakket dat het beste aansluit op jouw situatie. In de meeste gevallen kun je de administratie direct aan ons overleveren.  

Wie gaat jouw administratie doen? 

De medewerkers van Entrpnr doen meer dan alleen de verwerking van jouw boekhouding. Als boekhouders richten zij zich op het automatiseren van jouw administratie en het analyseren van de financiële data. Data is King. Op basis van de data zijn zij in staat om jou gericht advies te geven over de kansen en bedreigingen voor jouw onderneming.

Neem nu contact met ons op 

Wacht dus niet langer met het uitbesteden van je administratie. Neem nu contact op met een van onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat je boekhouding goed geregeld is en jij je handen vrij hebt om te ondernemen!  

Functies

Automatisering

Wij gaan voor 0 % resultaat

Het dagelijks bijhouden van de boekhouding is voor ondernemers een hele klus.

Maar met het Yuki-boekhoudprogramma heb jij jouw boekhouding in een handomdraai onder de knie.

Ben je zelf geen held met computers? Geen probleem. Als onderdeel van onze service installeren wij alle software die je nodig hebt, op jouw laptop of tablet.

Dagelijkse verwerking

Fiscale aangiftes

Jaarcijfers

Kassasysteem

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen