YUKI boekhoudpakket voor het MKB

Volledig digitaal met het Yuki boekhoudpakket

Voor welk boekhoudprogramma je als ondernemer in het mkb kiest, mag je zelf beslissen. Maar iedere ondernemer in het mkb is verplicht om de administratie op orde te hebben en te houden. De wet schrijft dat voor, maar ook voor jezelf is een goed kloppende boekhouding van essentieel belang.

Met een goed boekhoudprogramma mkb bespaar je als ondernemer veel tijd en daarmee geld. Een boekhoudprogramma maakt het mogelijk om je administratie te automatiseren zodat je altijd en overal real-time inzicht hebt in je cijfers. Zo kun je bijvoorbeeld altijd aan belangrijke stakeholders en De Belastingdienst laten zien hoe jouw onderneming er financieel voorstaat. Dat is vooral belangrijk wanneer je op zoek bent naar kredieten, investeerders of nieuwe aandeelhouders.

Entrpnr biedt het beste boekhoudprogramma voor mkb

Entrpnr werkt met het boekhoudprogramma Yuki. Met Yuki helpen wij mkb’ers om hun administratie zo veel mogelijk te automatiseren. Door deze hoge automatiseringsgraad hebben ondernemers altijd en overal actueel inzicht in hun financiële situatie en hebben zij de data voorhanden die zij nodig hebben om te ondernemen.

Samen met jou richten we je boekhouding helemaal op maat in voor jouw onderneming. Zo kunnen de kosten omlaag en kun jij je richten op het laten groeien van je onderneming.

Komt tot meer en betere inzichten met goede software. Ontdek nu Yuki, het beste boekhoudpakket voor het mkb.

Jouw voordelen

Eén online systeem met alle financiële data

Altijd inzicht in de data die je als ondernemer nodig hebt om goed doordachte beslissingen te nemen.

Altijd overal real-time inzicht in je cijfers

Al je transacties worden automatisch verwerkt in jouw boekhoudsysteem. Zo is jouw financiële situatie altijd up-to-date.

Overzichtelijke en op maat te maken dashboards

Geen bedrijf is hetzelfde. Wij richten de boekhouding zo in dat deze naadloos aansluit op jouw bedrijfsvoering.

Koppelingen met bank-, kassa- en andere bedrijfssystemen

Door de systemen die jij al in huis hebt te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Boekhouding

Meer over je boekhouding.

De financiële administratie.

Wij gebruiken de modernste software om jouw financiële administratie dagelijks te verwerken. Zo heb jij altijd en overal real-time inzicht.

De belastingaangiftes.

Naast de boekhouding, verzorgen wij voor ondernemers ook alle belastingaangiftes. Correct en altijd op tijd.

Overige diensten.

En we doen nog veel meer dan alleen de boekhouding. Bekijk hier waarmee wij ondernemers nog meer ondersteunen.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

YUKI in de praktijk

Taco Bell Nederland

In de klantencase van Taco Bell Nederland zie je hoe Entrpnr een grote slag heeft geslagen in het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 22:00

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven