De sleutel tot succesvol ondernemerschap

Jouw financiële administratie.

Altijd weten hoe je er financieel voor staat

Iedere ondernemer in het mkb moet te allen tijde inzicht kunnen geven in de uitgaven en inkomsten van zijn of haar onderneming. Daarom is iedere mkb’er verplicht een financiële administratie bij te houden.  Maar bij de administratie voor het mkb komt al gauw meer kijken dan het op een rijtje zetten van de inkomsten en uitgaven. Vooral als je bijvoorbeeld personeel hebt.

Inzicht in kosten en kansen

Het op orde houden van de financiële administratie is voor ondernemers in het mkb meer dan een noodzakelijke verplichting. Voor het mkb biedt de financiële administratie het beste inzicht in het financiële welzijn van de onderneming. Door dit inzicht kun je precies zien waar bijvoorbeeld kansen liggen om kosten te besparen en waar nieuwe markten zijn te ontdekken.

Heb jij als mkb’er mensen in dienst, dan ben je naar de Belastingdienst toe verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Ook daar kunnen de professionals van Entrpnr je bij helpen.

Financiële administratie op maat voor het mkb

Entrpnr is de partner voor het mkb in het verzorgen van de financiële administratie. Wij helpen jou als mkb’er de financiële administratie in te richten op een manier die perfect past bij je onderneming. Wij verzorgen de boekhouding met het boekhoudsysteem van Yuki en koppelen de systemen die je eventueel al in huis hebt. Daarnaast vind je bij ons alles wat je verder nodig hebt om te ondernemen op ons ondernemingsportaal en via een uitgebreid netwerk van expert partners.

Boekhouding boekhouder

Jouw voordelen

Financiële administratie volledig verzorgd

Altijd inzicht in de data die je als mkb'er nodig hebt om goed doordachte beslissingen te nemen.

Altijd overal real-time inzicht in je cijfers

Al je transacties worden automatisch verwerkt in jouw boekhoudsysteem. Zo is jouw financiële situatie altijd up-to-date.

Overzichtelijke en op maat te maken dashboards

Geen bedrijf in het mkb is hetzelfde. Wij richten de boekhouding zo in dat deze naadloos aansluit op jouw bedrijfsvoering.

Koppelingen met bank-, kassa- en andere bedrijfssystemen

Door de systemen die jij al in huis hebt te koppelen met het boekhoudsysteem Yuki, wordt jouw boekhouding nog verder geautomatiseerd. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd en verminder je de kans op fouten.

Boekhouden - voorbeelden

Meer over je boekhouding.

Het Yuki boekhoudpakket.

Wij gebruiken het Yuki boekhoudpakket om ervoor te zorgen dat je boekhouding iedere dag wordt verwerkt en volledig digitaal beschikbaar is.

De belastingaangiftes.

Naast de boekhouding, verzorgen wij voor ondernemers ook alle belastingaangiftes. Correct en altijd op tijd.

Overige diensten.

En we doen nog veel meer dan alleen de boekhouding. Bekijk hier waarmee wij ondernemers nog meer ondersteunen.

De ondernemers van Entprnr.

Een paar van onze klanten
Klant genaamd Subway
Klant genaamd Noizezz
Klant genaamd DeBesteBands
TacoBell logo png greyscale Klant genaamd TacoBell
Klant genaamd Eventfabriek
Klant genaamd MRV Bouw

YUKI in de praktijk
Taco Bell Nederland

In de klantencase van Taco Bell Nederland zie je hoe Entrpnr een grote slag heeft geslagen in het automatiseren van vrijwel alle bedrijfsprocessen van Taco Bell Nederland. General Manager Barto Hulleman vertelt over de samenwerking en hoe het hem geholpen heeft het bedrijf bij te sturen waar nodig.

Heb je een vraag?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt een van onze boekhoudspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Samen bekijken we dan hoe wij je kunnen helpen je boekhouding zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Bereikbare uren

Maandag – vrijdag
09:00 – 17:30

Telefoonnummer

+ 31 85 06 46 800

Ga naar boven