Het antwoord op al jouw vragen .

Q&A: hoe werkt de salarissoftware van Nmbrs

Laatst gewijzigd op 29 juni 2023

De software van Nmbrs is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk platform voor salarisadministratie en HR-beheer. Hier is een overzicht van hoe de software van Nmbrs werkt:

Je krijgt toegang tot de software van Nmbrs, via een gebruikersaccount die wij voor je aanmaken. Na het aanmaken van een account krijg je inloggegevens om toegang te krijgen tot het platform.

Na het inloggen kom je terecht op het dashboard van Nmbrs. Dit is het centrale punt van waaruit je alle functionaliteiten en gegevens kunt beheren. Het dashboard is overzichtelijk en biedt snel toegang tot de belangrijkste taken en informatie.

Salarisadministratie

Nmbrs biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van de salarisadministratie. Je kunt medewerkers toevoegen, hun salarisgegevens invoeren, salarisberekeningen uitvoeren en loonstroken genereren. De software is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en regelgeving van jouw land.

HR-beheer

Naast salarisadministratie biedt Nmbrs ook functies voor het beheren van HR-gerelateerde taken. Je kunt onder andere personeelsdossiers aanmaken, verlofaanvragen verwerken, contracten genereren en verzuimregistratie bijhouden. Dit stelt je in staat om alle HR-processen efficiënt te beheren vanuit één geïntegreerd systeem.

Rapportage en analyse

Met Nmbrs kun je uitgebreide rapporten genereren en analyseren op basis van de beschikbare gegevens. Je kunt bijvoorbeeld rapporten maken over loonkosten, personeelsbestand, verlofuren en nog veel meer. Deze rapporten helpen je bij het nemen van data-gedreven beslissingen en het monitoren van de prestaties van je bedrijf.

Integraties en koppelingen

Nmbrs kan worden geïntegreerd met andere software en systemen die je al gebruikt, zoals jouw Yuki-boekhoudprogramma, urenregistratietools en HRM-systemen. Dit zorgt voor een soepele gegevensuitwisseling en voorkomt dubbel werk.

Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie en ondersteuning bij het gebruik van de Nmbrs-software.

Ga naar boven