fbpx

Wie had dat gedacht? Toch nog zomervakantie!

Entrpnr

Entrpnr

Entrpnr. Voor ondernemer die doelgericht zijn en passie voor het vak hebben. Wij gaan verder wanneer andere stoppen.

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De zomervakantie staat voor de deur! En of je nu thuisblijft of op reis gaat, vakantie is een prima moment om bij te lezen wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd. Misschien heb je nog niet alle podcasts gehoord. Of heb je gemist dat wij een nieuw kantoor hebben in Amsterdam. En natuurlijk houden wij jou nog steeds op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de Corona-crisis.
Nooit meer nieuws van Entrpnr. missen? Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn.

Onze podcast serie: door en voor ondernemers

Heb je ze wel allemaal geluisterd? In deze podcast-serie bespreken ras-ondernemers Ton van Noort en Steven Lagerwij zaken waarmee jij als ondernemer te maken krijgt. In de laatste podcast vragen zij aan hulpverlening specialist Patrick Bouwmeister wat mensen moeten doen, die tegen schulden aanlopen in deze COVID-19 tijd.

Entrpnr. Amsterdam

Sinds deze maand ben je ook welkom in ons spiksplinternieuwe kantoor in Amsterdam. Met nu drie vestigingen in zowel Zeewolde, Rotterdam en Amsterdam, groeit ons team en bedrijf ontzettend hard. Dankzij jou, onze klant! Want omdat jij je ontwikkelt, groeien wij met jou mee. Kom binnenkort eens langs in Amsterdam. Neem contact op voor een afspraak.

Maak kennis met…

We kunnen ze in deze nieuwsbrief niet allemaal noemen, maar op 1 juli zijn er maar liefst 8 nieuwe medewerkers begonnen.

Eén daarvan is Marco Lassche. Marco heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van financieel advies en risicomanagement bij zowel bank als bedrijven. Inmiddels is hij al helemaal ingewerkt en staat hij voor jullie klaar om samen te ondernemen.

Uitgelicht: onze software partner WeFact

Entrpnr. sluit naadloos aan bij de systemen die jij al in huis hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de informatie uit jouw CRM, salarisadministratie of urenregistratie automatisch wordt ingelezen in Entrpnr. Deze keer stellen we je voor aan WeFact, het online facturatiepakket waarmee iedere ondernemer ook zonder kennis van boekhouden, foutloos zijn of haar facturen kan maken.

Meer berichten

Entrpnr verwelkomt Visma Group als nieuwe eigenaar boekhoudplatform Yuki

Zeewolde, 4 augustus 2020 – Visma maakt vandaag bekend dat zij all-in-one-boekhoudplatform Yuki heeft overgenomen. Al eerder werden Visionplanner, leverancier van softwaretools voor onder andere jaarrekeningen, belastingaangiften en liquiditeitsprognose, en HR & payroll-leverancier Nmbrs door de Noorse softwaregroep overgenomen. Met

Koningsdag in Corona tijd

Even terug naar de nieuwe maatregelenNu Covid 19 aan het maturen is en de maatregelen ook zien we langzaam een klassiek beeld

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

 • Wagonette 2a
 • 3897 AD Zeewolde
 • kvk: 73919349

Entrpnr Offices

 • Franz Zieglerstraat 10
 • 1087 HN Amsterdam
 • Lichtenauerlaan 102-120
 • 3062 ME Rotterdam
 • Wagonette 2a
 • 3897 AD Zeewolde

Correspondence

 • Postbus 1252
 • 3890 BB Zeewolde
 • Tel: 088 374 92 49

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?