fbpx

Wie had dat gedacht? Toch nog zomervakantie!

Entrpnr

Entrpnr. Voor ondernemer die doelgericht zijn en passie voor het vak hebben. Wij gaan verder wanneer andere stoppen.

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De zomervakantie staat voor de deur! En of je nu thuisblijft of op reis gaat, vakantie is een prima moment om bij te lezen wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd. Misschien heb je nog niet alle podcasts gehoord. Of heb je gemist dat wij een nieuw kantoor hebben in Amsterdam. En natuurlijk houden wij jou nog steeds op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de Corona-crisis.
Nooit meer nieuws van Entrpnr. missen? Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn.

Onze podcast serie: door en voor ondernemers

Heb je ze wel allemaal geluisterd? In deze podcast-serie bespreken ras-ondernemers Ton van Noort en Steven Lagerwij zaken waarmee jij als ondernemer te maken krijgt. In de laatste podcast vragen zij aan hulpverlening specialist Patrick Bouwmeister wat mensen moeten doen, die tegen schulden aanlopen in deze COVID-19 tijd.

Entrpnr. Amsterdam

Sinds deze maand ben je ook welkom in ons spiksplinternieuwe kantoor in Amsterdam. Met nu drie vestigingen in zowel Zeewolde, Rotterdam en Amsterdam, groeit ons team en bedrijf ontzettend hard. Dankzij jou, onze klant! Want omdat jij je ontwikkelt, groeien wij met jou mee. Kom binnenkort eens langs in Amsterdam. Neem contact op voor een afspraak.

Maak kennis met…

We kunnen ze in deze nieuwsbrief niet allemaal noemen, maar op 1 juli zijn er maar liefst 8 nieuwe medewerkers begonnen.

Eén daarvan is Marco Lassche. Marco heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van financieel advies en risicomanagement bij zowel bank als bedrijven. Inmiddels is hij al helemaal ingewerkt en staat hij voor jullie klaar om samen te ondernemen.

Uitgelicht: onze software partner WeFact

Entrpnr. sluit naadloos aan bij de systemen die jij al in huis hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de informatie uit jouw CRM, salarisadministratie of urenregistratie automatisch wordt ingelezen in Entrpnr. Deze keer stellen we je voor aan WeFact, het online facturatiepakket waarmee iedere ondernemer ook zonder kennis van boekhouden, foutloos zijn of haar facturen kan maken.

Meer berichten

Blik op 2021

  Zeggen dat 2020 een ongekend jaar was, is hoe we het ook verwoorden, een understatement. De coronapandemie en de daaruit voortkomende

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence